Marisa Miller, noua imagine Harley-Davidson

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Producătorul american Harley-Davidson a declarat noiembrie ca lună a armatei şi a salutat împreună cu fotomodelul Marisa Miller, în mod inedit, trupele americane.


Într-o uniformă militară minusculă, pe tocuri înalte, fotomodelul american Marisa Miller a devenit noua imagine Harley Davidson, într-un pictorial dedicat trupelor americane.

Campania de susţinere a armatei reprezintă iniţiativa vedetei şi se vrea o declaraţie de patriotism în stil american, aşa cum au facut-o la timpul lor Marilyn Monroe, Rita Haywort şi Bettie Page

Fotomodelul a avut în familie un bunic militar de carieră şi se simte legat de trupele americane într-un mod aparte. Marisa Miler a salutat evenimentul printr-o combinaţie de imagini sexy, care l-au făcut pe Dino Bernacchi, directorul casei Harley Davidson, să exclame entuziasmat că are „cel mai sexy şi mai dorit model al momentului, care se gândeşte la sacrificiile armatei.”

Campania „Noiembrie, luna armatei americane” are un concurs iniţiat de vedetă pentru militarii americani al cărui premiu va fi desigur un Harley.

Cel mai fierbinte model al momentului

Marisa Miller, celebrul îngeraş Victoria’s Secret şi model Sports Ilustrated, şi-a prezentat decolteul ameţitor pe Harley Davidson.

Acelaşi decolteu i-a convins pe managerii de celebra casă de lenjerie intimă să o aleagă pentru prezentarea sutienul Fantasy împodobit cu diamante în valoare de trei milioane de dolari.

Frumoasa blondină este la 30 de ani de neegalat şi a intrat în galeria favoritelor de la Victoria’s Secret cu un pictorial fierbinte ce o prezintă ca pe o sirenă pe plajă.

Vezi aici galerie foto și VIDEO cu Maisa Miller în timpul unei şedinţe foto pentru pictorial.


Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite