Marioara Murărescu: "Fiul meu m-a ajutat să înving cancerul"- Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de azi scrie despre Marioara Murărescu care a povestit cum a reuşit să iasă învingătoare din lupta cu cancerul, Şerban Georgescu care îşi încuia soţia în casă sau despre scandalul care s-a iscat între Monica Columbeanu şi Laurette. Printre alte subiecte, Andreea Spătaru a fost hărţuită de un fan "înfierbântat", iar Stelian Ogică a câştigat pentru a patra săptămână la rând, la Loto 6/49.

Marioara Murărescu: "Fiul meu m-a ajutat să înving cancerul". Marioara Murărescu ( 62 de ani) a amuţit când doctorii au anunţat-o, anul trecut, că suferă de cancer la sân. Fiul ei, Petru, i-a fost alături tot timpul, încurajând-o să nu cedeze psihic. După aproape un an de la operaţia de cancer la sân, Marioara a povestit, cum a reuşit să iasă învingătoare din lupta cu necruţătorul diagnostic, scrie Click!.

Şerban Georgescu îşi încuia soţia în casă.
Eniko a avut de pătimit de pe urma geloziei de care suferea soţul ei, compozitorul Şerban Georgescu. Orbit de furie, când îi ieşea din cuvânt, acesta nu găsea altă metodă de răzbunare decât aceea de a o încuia în casă. Văduva susţine că şi martori în acest sens. La doi ani de la moartea compozitorului ies la iveală secrete dureroase din viaţa conjugală a cuplului Eniko-Şerban Georgescu. Mai tânără cu aproape 25 de ani decât Şerban, frumoasa actriţă a avut de pătimit, pe parcursul căsniciei de trei ani. Apropiaţii lor rup tăcerea şi susţin că cei doi soţi aveau adesea dispute din cauza geloziei exagerate a muzicianului, scrie Click!.

Laurette a intrat în gura Monicăi: "Nu mă cobor la nivelul ei"
. Monica Columbeanu s-a supărat foc săptămâna trecută, pentru că mulatra Laurette “i-a luat faţa” şi a fost aleasă mireasă a colecţiei Lizei Panait. Conform site-ului emulte.ro, soţia lui Irinel a fost auzită în culise, plângându- se uneia dintre colegele de breaslă: “Nu îmi vine să cred că intru în aceeaşi prezentare cu ea (n.r. - Laurette). Nu vreau să mă cobor la nivelul ei!”, scrie Libertatea.

Andreea Spătaru, hărţuită de un fan "înfierbântat"
. Deşi a devenit de curând mămică, Andreea Spătaru continuă să facă furori printre reprezentanţii sexului tare. Protagonista unei prezentări de lenjerie intimă, la clubul Dumars din Capitală, blonda a scăpat cu greu de un admirator insistent, scrie Cancan.

Ogică a mai luat 4.000 de lei.
Stelian Ogică a câştigat pentru a patra săptămână la rând, la Loto 6/49, pe un bilet jucat împreună cu prietenul său, Dorel Constantin. Cei doi au ghicit patru numere mergând pe o variantă redusă - cod 58 - şi s-au ales cu patru premii la categoria a treia. Astfel, cei doi, jucând o sumă de până în 600 de lei, au câştigat aproape 4.000 de lei. Cu tot cu norocul său devenit deja proverbial, Ogică nu s-a apropiat de potul cel mare, care se ridică deja la 7 milioane de euro, scrie Libertatea.




Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite