Maria Marinescu, nuntă la un castel din Franţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La trei luni de la cununia civilă desfăşurată la Bucureşti, Maria Marinescu (30 de ani) şi omul de afaceri francez Frank Colin (37 de ani) s-au căsătorit religios sâmbătă, la Paris. Cei doi miri şi cei aproximativ 150 de invitaţi au petrecut apoi la Pavillon de Musique de la Comtesse du Barry, un castel aflat în apropierea capitalei franceze.

Dacă la cununia civilă Maria a purtat o creaţie Marchesa, pentru nuntă ea a ales o rochie semnată de Elie Saab, un celebru creator de modă de origine libaneză printre clientele căruia se numără Dita von Teese şi Mila Jovovich.

Potrivit Pro TV, costurile petrecerii s-au ridicat la aproximativ 200.000 de euro. După nuntă, cei doi miri s-au retras la luxosul hotel Ritz, situat în Place Vandome, din Paris, urmând ca luna de miere să şi-o petreacă pe Coasta de Azur.

Maria şi Frank s-au cunoscut în urmă cu aproape doi ani, la o petrecere, însă Colin a invitat-o la o cafea abia după un an. Cererea în căsătorie a venit la începutul acestui an, când francezul i-a oferit Mariei mult-visatul inel cu diamant. Frank Colin s-a născut la Toulon, în Franţa, iar de cinci ani deţine mai multe centre comerciale în România. Când a venit pentru prima dată în România, francezul era garda de corp a unui afacerist elveţian.

Frank Colin a practicat boxul şi a făcut parte din forţele speciale antitero în Senegal. Maria Marinescu a mai fost căsătorită cu Ion Ion Ţiriac, timp trei luni de zile, în 2007. După o nuntă-fulger cu moştenitorul imperiului Ţiriac, a urmat un divorţ încheiat la fel de rapid.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite