Un triunghi amoros fatal: Marilyn Monroe, John şi Robert Kennedy

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marilyn Monroe, omorâtă de frica lui Robert Kennedy
Marilyn Monroe, omorâtă de frica lui Robert Kennedy

Marilyn Monroe - socotita de unii drept cea mai sexy si mai fascinanta femeie a secolului XX - este gasita moarta în dimineata zilei de 5 august 1962, în apartamentul ei, de catre camerista sa, Eunice Murray. Oficial, decesul controversatei actrite americane s-ar fi datorat ingurgitarii de catre aceasta a unei supradoze de barbiturice. Asadar, sinucidere.

Anchetele ulterioare, mai mult sau mai putin oficiale, au încercat sa demonstreze ca, de fapt, Marilyn nu a vrut nici pe departe sa-si puna capat zilelor. A fost, într-un fel, ajutata sa-si ia adio de la aceasta lume. Printre altii, si de cei doi mari barbati de stat din clanul Kennedy. Fratii John si Robert.

 Ziaristul Olgiati a anchetat cazul

Printre temerarii care s-au încumetat sa se aventureze pe calea unor cercetari anevoioase, cu speranta ca vor gasi lucruri senzationale în moartea cel putin suspecta a starului american, s-a numarat si Christopher Olgiati, un ziarist-bagaret cum sunt atâtia în America tuturor posibilitatilor.

"Da! - spune raspicat Olgiati. În sfârsit, dupa douazeci si trei de ani de la moartea lui Marilyn am reusit sa descoperim adevarul. Acum stim cum a murit marea noastra actrita. Stim si de ce. Pentru a reconstitui faptele, investigatiile noastre au durat mai bine de trei ani. Am chestionat sase sute de persoane. Am vorbit cu Eunice Murray, camerista lui Marilyn Monroe, precum si cu Deborah Gould, vaduva lui Peter Lawford, marele prieten al artistei. Am consultat documente inedite".

Chiar si medicul legist, Tom Noguchi, a fost de acord cu nevoia de a se întreprinde noi anchete în legatura cu cauzele decesului celebrei actrite, dupa ce, initial, declarase ca moartea acesteia survenise în urma ingurgitarii voluntare a acelei presupuse supradoze de barbiturice.

Ce s-a întâmplat în acea noapte tragica de 4 spre 5 august 1962, în luxosul apartament din vila lui Marilyn?

Aflaţi în exclusivitate întreaga poveste pe Historia.


Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite