Maria Dinulescu, „soldatul“ trupei Depeche Mode

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa va juca în cel mai nou videoclip al formaţiei britanice.După ce a participat la un casting organizat la Bucureşti, Maria Dinulescu a fost selecţionată pentru a interpreta rolul unui soldat.

MAI CITEŞTE ŞI:

Maria Dinulescu: “Nu pot sa admir o prostituata ”

Actrita Maria Dinulescu a câstigat premiul Cea mai buna actrita la festivalul de la Buenos Aires


Protagonista filmelor „California Dreamin’“ şi „Pescuit sportiv“ a participat la castingul organizat la Bucureşti şi va juca rolul unui soldat, însă va trebui să îşi schimbe culoarea părului şi să devină blondă.

Cel mai probabil, actriţa va apărea în clipul melodiei „Peace”, viitorul single de pe albumul „Sounds of The Universe”.

Maria Dinulescu a devenit cunoscută datorită rolului din „California Dreamin“, film câştigător al secţiunii „Un Certain Regard“, la Festivalul de la Cannes, în 2007.

După interpretarea rolului din filmul “Pescuit sportiv”, de care se declară foarte mândră, actriţa aştepta oferte din ce în ce mai provocatoare din partea regizorilor.

„Este cel mai complex personaj pe care l-am jucat şi sper ca acest rol să îi inspire şi pe alţi regizori“, declara actriţa, după interpretarea rolului unei prostituate în pelicula regizată de Adrian Sitaru.

„Peace“, noul single Depeche Mode

După „Wrong“, „Peace“ este a doua piesă pe care cei de la Depeche Mode au ales-o pentru promovarea ultimului material discografic, lansat în luna aprilie a acestui an. Melodia este una dintre preferatele lui Martin Gore, chitaristul formaţei, şi s-a bucurat de o mare apreciere din partea fanilor.

Depeche Mode, care urma să susţină un concert la Bucureşti, la 16 mai, şi-a anulat nouă show-uri europene, din cauza problemelor de sănătate ale solistului Dave Gahan. Emagic, organizatorul evenimentului de la Bucureşti, se află în discuţii cu managementul trupei pentru o posibilă reprogramare a concertului.

Mini CV

Maria Dinulescu (28 de ani) este din Ploieşti şi a absolvit UNATC, în 2003. A avut roluri în peste 20 de filme şi seriale TV, printre care „Milionari de weekend”, „Trafic” şi „Păcatele Evei”. Actriţa româncă a câştigat mai multe premii internaţionale.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite