Mărgineanu cântă pentru o societate civilizată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artistul va susţine un concert mâine seară, la Sala Palatului din Bucureşti, eveniment ce marchează lansarea noului album al artistului, „Pe sub norii de hârtie“.

Spectacolul va cuprinde o serie de surprize, diverşi instrumentişti şi actori. Amfitrioni vor fi Răzvan şi Dani, iar în deschidere va cânta trupa braziliană de percuţie Timba. Nu vor lipsi însă nici Marius Mihalache, Florin Ionescu la tobe sau Aurelian Temişan.

În plus, elevii şi studenţii vor plăti jumătate de preţ pentru un bilet la concert: „Nu am dat curs invitaţiilor din acest an la Balurile Bobocilor, din lipsă de timp. Dacă n-am ajuns eu la ei, mi-aş dori să ajungă ei la mine. Preţurile pentru elevi şi studenţi ar trebui să fie mai mici, am trecut cu toţii pe-acolo“, consideră artistul. 

Pentru a beneficia de reducerea de 50%, tinerii trebuie să prezinte carnetul de elev sau de student la casa de bilete.

„Pe sub norii de hârtie“ vorbeşte despre anumite obiceiuri ţigăneşti, precum vânzarea fetelor pentru a se căsătorii, ritual care, în opinia lui Mărgineanu, ar trebui interzis.

„Este o tradiţie care nu-şi mai are locul în secolul XXI, într-o societate care are pretenţia de a fi civilizată. Nimeni nu ia măsuri, pentru că nu interesează pe nimeni asta. Eu vreau doar să ridic un semn de întrebare în rândul celor care încă procedează aşa“, conchide cântăreţul. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite