Mantea şi Cove fac „nuntă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Mantea şi Gabriel „Cove“ Coveşeanu formează un nou cuplu de prezentatori TV odată cu premiera emisiunii „Nunta cu surprize“, care va avea loc pe 4 iunie, de la 20.30, la Kanal D.

 „Nunta cu surprize" va pune în competiţie două petreceri de nuntă. Andreea Mantea şi Cove vor fi gazdele concursului, dar şi cei care-i vor surprinde pe miri. 

Cuplurile înscrise la emisiune vor fi vizitate la nuntă de cele două vedete. Mantea şi Cove vor pregăti surprize mirilor cu ajutorul naşilor. Protagoniştii show-ului nu sunt mirii, ci naşii, pentru că telespectatorii îi vor vedea dându-se peste cap pentru ca nunta finilor lor să fie cea mai reuşită.

Episoadele vor aborda nunţi diferite, de la petreceri rustice, la sărbători „de fiţe". La finalul emisiunii, telespectatorii vor vota cea mai frumoasă nuntă, iar câştigătorii în urma votului vor primi drept premiu o vacanţă de vis. „Am acceptat propunerea de a fi unul dintre prezentatorii reality-show-ului «Nunta cu surprize» pentru că mi s-a părut un format fresh, dar atipic, pentru că voi fi martoră la cele mai inedite nunţi (...) Sunt sigură că vor fi atât momente haioase sau poate tensionate, dar şi multe pline de romantism, care mă vor emoţiona profund", explică Andreea Mantea. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite