VIDEO Manowar: favorita primei zile de Sonisphere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa americană a fost cea mai populară printre cei 10.000 de fani strânşi în complexul Romexpo, în prima zi a festivalului Sonisphere.

Deşi n-au fost cap de afiş şi-au cântat doar o oră, „războinicii“ de la Manowar au avut parte de cea mai înfocată reacţie a publicului. O parte dintre spectatori au plecat la 20.30, după recitalul favoriţilor lor. Un tânăr chiar spunea că dacă Manowar ar fi cântat în intervalul rezervat capetelor de afiş, orele 21.00-23.00, ar fi rămas să vadă tot show-ul.

Manowar a cântat câteva dintre piesele cele mai îndrăgite, inclusiv „Kings of Metal“ şi „Warriors of the World“. Solistul Eric Adams a salutat fanii strânşi în faţa scenei cu „Bună seara, Bucureşti, nu Budapesta“, iar basistul Joey DeMaio a vorbit, la fel ca anul trecut, la B’Estfest, câteva minute

în limba română, cu o pronunţie exactă. El a menţionat că românii au rămas „în spaţiul carpato-danubiano-pontic neclintiţi“, ceea ce a avut ca efect uralele puternice ale fanilor. DeMaio a mai spus că dedică piesa „Heaven and Hell“ veteranului Ronnie James Dio, care a murit în urmă cu două luni şi a cărui formaţie făcea parte din line-up-ul iniţial al festivalului.

Veteranii heavy-metal Accept, din Germania, au susţinut un recital de două ore în încheierea primei seri de Sonisphere. Trupa Paradise Lost a avut probleme cu microfonul, iar danezii de la Volbeat au fost o surpriză plăcută, mai ales cu coverul piesei din Ally McBeal „I Only Wanna Be
With You".

.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite