Manelistul Vali Vijelie, urmărit penal pentru distrugere şi ultraj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta amantă a lui Vali Vijelie nu a depus plângere la poliţie pentru lipsire de libertate, însă un amator a filmat întreaga scenă în care manelistul a luat-o pe fată cu forţa şi a spart geamul unei maşini.

Cântăreţul s-a prezentat joi la audieri, însoţit de avocat, neaşteptându-se să fie pus sub urmărire penală. Vijelie a intrat zâmbind la audieri, însă la ieşire nu a dorit să dea declaraţii, speriat probabil de urmările pe care le-ar putea avea scandalul care a avut loc sâmbătă seară.

Pe lângă filmare a apărut însă şi înregistrarea unei convorbiri telefonice care a avut loc imediat după incident. „Unde eşti? Mariuse, stai cuminte! Zi-mi unde eşti! Mă, dacă te doare de mine stai liniştit şi du-te acasă. Zi-mi unde eşti! Nicăieri! Vreau să vin acolo să stau cu Vijelie de vorbă. Măăă, vorbeşte frumos dacă vrei să mai fiu întreagă!", este convorbirea telefonică dintre cei doi.

Vali Vijelie s-a certat în weekend cu amanta, spărgând parbrizul unei maşini şi încercând să o răpească pe femeie, care proabil de frică a refuzat să depună plângere la poliţie.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite