Mămicile-vedetă din 2008

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O mulţime de vedete din showbizul autohton au născut în acest an. Anul 2008 a fost un an plin pentru vedetele din România. Am avut parte de multe nunţi, dar şi de multe proaspete mămici.

Roxana Ciuhulescu a fost printre primele vedete care au născut în acest an. Fetiţa ei a venit pe lume pe 14 februarie, prin cezariană. Micuţa Ana Cleopatra, aşa cum au botezat-o părinţii, a avut la naştere 3,450 kg şi 52 de centimetri.

Deşi era programată pentru cezariană pe data de 5 septembrie, Ana Maria Prodan a născut înainte de termen. Naşterea a avut loc în Germania, pe 31 august. Micuţul Laurenţiu jr s-a născut cu o greutate de 3,310 kg şi o înălţime de 53 de centimetri.

Cele mai multe vedete nasc prin cezariană

Tot prin cezariană a venit pe lume, în octombrie, şi cel mai mic moştenitor al lui Silviu Prigoană. Adriana Bahmuţeanu a născut la spitalul CFR2 un băieţel, care a primit numele Maximus. Copilaşul a avut la naştere 2,90 kilograme şi a primit de la medici nota 10.
Ileana Lazariuc a născut în martie, într-un spital din Franţa. Băieţelul ei şi al lui Ion Ion Ţiriac se numeşte Alexandru şi a avut la naştere 3,5 kg. Oana Nistor de la Activ şi fotbalistul Ovidiu Petre au devenit părinţi pe 29 octombrie.

Artista a adus pe lume o fetiţă, pe nume Eva. Cântăreaţa Corina a născut pe 15 noiembrie un băieţel de 3,650 kg pe care l-a botezat Ioan Robin.

Bebeluşii de la Acasă TV

Nicoleta Luciu a născut la o clinică din Ungaria. Bebeluşul, pe care îl cheamă Zsolt, ca pe tatăl lui, a venit pe lume prin cezariană.

„Nu pot să explic în cuvinte cât de fericit sunt, am stat în faţa salonului, am mers cu copilul când l-a spălat, când l-a îmbrăcat, iar apoi m-am întors la Nicoleta şi am asigurat-o că cel mic este bine. Mamele noastre sunt foarte fericite, a venit pe lume primul lor nepot”, a declarat imediat după naştere Zsolt Csergo, tatăl bebeluşului, citat de Mediafax. Botezul va avea loc la începutul anului 2009.

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au devenit părinţi la jumătatea lunii august. Vedeta Acasă TV a adus pe lume o fetiţă cu o greutate de 3,700 kg şi o înălţime de 53 cm. Alexandru Papadopol a asistat emoţionat la naşterea copilului pe care amândoi
l-au aşteptat foarte mult.

De 2X la maternitate

Vedeta Pro TV Olivia Steer a născut un băieţel, al doilea copil al ei şi al lui Andi Moisescu. Olivia a născut şi ea prin cezariană, la Euroclinic Bucureşti. Copilul, pe care l-au numit Luca, avea la naştere aproape patru kilograme. Primul copil al cuplului, David, are deja doi ani.

Şi vedeta B1 TV Roxana Iliescu a devenit pentru a doua oară mămică în acest an. Roxana a născut, la Spitalul Elias, o fetiţă sănătoasă, de 3,250 kg  şi 51 cm, căreia i-a pus numele Ana Vanessa. Vedeta mai are o fetiţă în vârstă de patru ani pe care o cheamă Teresa.

„Anul berzelor“ şi la Hollywood

2008 a fost un an prolific şi în rândul vedetelor din străinătate. Angelina Jolie, Nicole Kidman, Halle Berry şi Gillian Anderson sunt doar câteva dintre actriţele care au adus pe lume un copil anul acesta.

Se poartă gemenii

Angelina Jolie a adus pe lume pe 12 iulie doi gemeni - un băiat şi o fetiţă, Knox Leon şi Vivienne Marcheline. Actriţa a născut la clinica Santa-Maria a Fundaţiei Lenval din Nisa. Cei doi gemeni au făcut ca familia Jolie – Pitt să crească la opt. Trei dintre copiii lor sunt adoptaţi: Maddox, în vârstă de şase ani, născut în Cambodgia, Pax, în vârstă de patru ani, născut în Vietnam, şi Zahara, în vârstă de trei ani, născută în Etiopia. În afară de gemenii nou-veniţi pe lume, ei mai au o fiică biologică, Shiloh, născută în Namibia, în mai 2006.

Tot gemeni a născut la începutul anului şi Jennifer Lopez. Aceştia sunt primii copii ai divei latino. Tatăl bebeluşilor este Marc Anthony, care mai are trei copii dintr-o căsătorie anterioară.

Nicole Kidman a născut-o în iulie, la Nashville, Tennessee, pe fetiţa ei, Sunday Rose. Acesta este primul copil al cuplului pe care Kidman îl formează cu cântăreţul de country Keith Urban. Gwen Stefani l-a născut la sfârşitul lunii august pe băieţelul Zuma, cel de-al doilea copil al ei, iar în iunie, Jessica Alba a adus pe lume primul său copil, în Los Angeles, la Centrul Medical Cedars-Sinai.

Tot la acelaşi centru medical a născut, în martie, şi Halle Berry. Aceasta a adus pe lume o fetiţă, primul său copil. Berry s-a străduit foarte mult să devină mamă şi se gândea deja să adopte un copil dacă nu reuşea să devină mamă naturală.

Vedetele care au născut în acest an

Angelina Jolie
Naomi Watts
Jessica Alba
Jennifer Lopez
 Christina Aguilera
Halle Berry
Nicole Kidman
Gwen Stefani
Cate Blanchett
Mel C
Jennifer Garner
Gillian Anderson
Ashlee Simpson
Tori Spelling

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite