Mama lui Michael Jackson recunoaşte dependenţele starului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michael Jackson era dependent de medicamente
Michael Jackson era dependent de medicamente

Mama lui Michael Jackson recunoaşte că starul era dependent de medicamente şi spune că a încercat să îl oprească să îşi facă operaţii estetice.

Aflată în emisiunea jurnalistei Oprah Winfrey, întrebată despre dependenţa fiului său de medicamente, Katherine Jackson a declarat: "Îi spuneam că nu vreau să aud într-o zi că ai luat o supradoză, că mi-ar frânge inima. El continua să spună că nu se va întâmpla asta."

Mama starului a povestit şi despre cum a încercat să îl oprească pe cântăreţ să îşi facă operaţii estetice la nas, care devenise la un moment dat atât de mic, "ca o scobitoare", potrivit Yahoo News.

Cât despre doctorul Conrad Murray, care este acuzat că i-a prescris lui Michael o doză prea puternică de anestezic, care s-a dovedit a-i fi fatală, Katherine Jackson nu are decât întrebări: "De ce nu a avut grijă de copilul meu? De ce i-a prescris aşa ceva?!

Copiii lui Michael Jackson, Prince Michael, Paris şi Blanket, de asemenea prezenţi în studioul lui Oprah, l-au descris pe tatăl lor ca fiind "normal". Paris a spus: "Cred că nimeni n-o să înţeleagă ce tată minunat a fost. A fost cel mai bun tată din toate timpurile."

Artistul şi-a ascuns copiii de ochii presei şi deseori le acoperea feţele atunci când ieşeau în public. "A încercat să ne crească fără ca noi să ştim cine e, dar asta nu i-a mers prea bine." a spus Paris.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite