Magda Vasiliu îndeamnă la gesturi frumoase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Magda Vasiliu, prezentatoarea jurnalului Focus
Magda Vasiliu, prezentatoarea jurnalului Focus

Vedetele Prima TV dau startul unei noi campanii începând de duminică, 13 decembrie. Campania, care se desfăşoară până la 31 decembrie, este menită să aducă un zâmbet pe faţa celor necăjiţi, în pragul sărbătorilor de iarnă.

„Sunt foarte impresionată de situaţia celor care îşi duc viaţa în condiţii foarte grele, fără să aibă strictul necesar pentru un trai civilizat şi nici perspectiva de a avea prea curând acces la un astfel de trai. Sunt foarte impresionată de cei care nu ştiu ce-i un moment de fericire, de cei care nu au avut motive să zâmbească vreodată. Tocmai de aceea m-am alăturat campaniei «Stop indiferenţei! Dăruieşte un zâmbet»", spune Magda Vasiliu, prezentatoarea jurnalului Focus.

Pe parcursul lunii decembrie, în cadrul jurnalului Focus, vor fi prezentate cazurile unor copii care au nevoie de ajutor. „Avem cazuri cu tematici diferite: oameni care prin gesturi mărunte fac sute de copii fericiţi, părinţi care ar face orice ca să vadă bucuria pe feţele copiilor lor, copii care nu ştiu ce înseamnă sărbătorile.

Am reuşit să-i facem să se bucure, să trăiască ceea ce poate nu au trăit niciodată, le-am îndeplinit vise. Dorim să-i încurajăm şi să-i îndemnăm pe cei de lângă noi să ne preia exemplul şi să facă aceleaşi gesturi minore, dar cu o încărcătură sentimentală majoră, la rândul lor", adaugă Magda Vasiliu.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite