Magda Catone divorţează de Şerban Ionescu - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de azi scrie despre Magda Catone care divorţează de Şerban Ionescu, Mitea care este fericit că a scăpat de Tonciu sau despre Bianca Bădoi care ia 10.000 de euro pentru o partidă de sex. Printre alte subiecte, Nicoleta Luciu a fost prădată de hoţi, iar Andreea Tonciu spune că Mitea a scuipat-o şi a bătut-o.

Magda Catone divorţează de Şerban Ionescu. Un alt cuplu celebru se află în prag de divorţ. După o căsnicie de 27 de ani, Magda Catone (52 de ani) e decisă să se despartă de vestitul actor Şerban Ionescu (60 de ani). De supărare, Şerban îşi varsă amarul în băutură. Aparent un cuplu liniştit şi fericit, iată că abia acum, la 27 de ani de la căsătorie, buba se sparge şi în cuplul Magda Catone - Şerban Ionescu, scrie Click!.

Mitea: «Bine că am scăpat de scandalagioaica de Tonciu!»
. Gelozia excesivă a destrămat, încet, dar sigur, cuplul Andreea Tonciu-Nicolae Mitea. Picătura care a umplut paharul au fost sms-urile dintre fotbalist şi fosta lui iubită, Raluca de la Bambi. Scenariul despărţirii este unul demn de o telenovelă: păruieli, jigniri, ameninţări şi bagaje în stradă. Scandal monstruos între femeile fotbalistului Nicolae Mitea! Andreea Tonciu şi Raluca de la Bambi s-au păruit, joi după-amiază, în culisele emisiunii "La şuetă", de la Kanal D, scrie Click!.


10.000 de euro o partidă de sex cu Bianca Bădoi.
Frumoasa componentă a trupei “Flamingo Girls” a povestit că, în timpul show-urilor erotice, publicul de ambe sexe este de-a dreptul electrizat. La finalul acestora, propunerile cu caracter sexual adresate fetelor care alcătuiesc trupa “Flamingo Girls” curg în cascadă. Ca absolventă a Academiei Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport, specializarea gimnastică, Bianca Bădoi nu exclude varianta ca peste ani să revină în sala de gimnastică în calitate de antrenoare, scrie Libertatea.

Nicoleta Luciu, prădată de hoţi. Nicoleta Luciu a rămas fără o parte din bijuterii după ce, luna trecută, hoţii au intrat într-unul dintre apartamentele lor din Miercurea Ciuc şi au golit două seifuri. Pentru prinderea făptaşilor a fost trimis, de la Bucureşti, detectorul de minciuni, scrie Cancan.

Andreea Tonciu: "Mitea m-a scuipat şi m-a bătut"
. Idila dintre Andreea Tonciu, pupăza lui Bahmu, şi fostul fotbalist Nicolae Mitea a avut un sfârşit tragic din care nu au lipsit înjurăturile, scuipăturile şi bătaia în mijlocul unui bulevard bucureştean. Andreea Tonciu s-a întâlnit, din întâmplare, joi seara cu Nicolae Mitea, imediat după “păruiala” pe care o avusese cu Raluca de la Bambi, scrie Libertatea.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite