Gogol Bordello, ţiganii preferaţi ai Madonnei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia americană Gogol Bordello va susţine, în această seară, al treilea concert în România. Spectacolul va avea loc la Teatrul de Vară Herăstrău, iar publicul mai poate achiziţiona bilete de la intrare, la preţul de 125 de lei.

Show-ul Gogol Bordello (o trupă formată în majoritate din emigranţi din Europa de Est), este inclus în turneul de promovare a celui mai recent album, „Super Taranta!“, din 2007.

Dacă în urmă cu doi ani, când au dezlănţuit pentru prima dată ritmurile gipsy-punk la Bucureşti, nu mulţi români gustau excentricităţile muzicale promovate de Gogol Bordello, între timp popularitatea trupei a crescut.

Acest lucru se datorează poate şi faptului că solistul Eugene Hutz nu mai e un simplu emigrant ucrainean, care încearcă să treacă de baricadele ambasadelor - aşa cum mărturisea în piesa „Never Young Again“ - ci a devenit o figură foarte cunoscută în showbiz-ul internaţional, mai ales datorită asocierii cu Madonna, un fan declarat Gogol Bordello.

Nu numai că cei doi au cântat împreună o variantă ţigănească a piesei „La Isla Bonita“, la concertul Live Earth (Londra, 2007), ci au şi colaborat pentru filmul „Filth and Wisdom“, regizat de Madonna, în care Eugene a avut rolul principal. Deşi îşi vor promova cel mai nou album, membrii trupei nu vor uita de hiturile mai vechi, incluse pe albumele precedente.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite