Madonna era preferata tatălui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Madonna era preferata tatălui
Madonna era preferata tatălui

„Adevărul“ vă prezintă în fiecare zi, până la concertul de la 26 august, fragmente din cartea biografică „Viaţa cu sora mea, Madonna“, scrisă de fratele divei, Christopher Ciccone.

Citiţi şi:


Madonna a fost mereu copilul preferat al tatălui ei. Christopher Ciccone spune că acest lucru se datora asemănării dintre Madonna şi mama ei.

„Toţi concuram pentru iubirea şi atenţia tatei, dar câştigătoarea era de obicei Madonna, luptătoare înnăscută. Şi când devenise prea mare ca să stea pe genunchii tatei, tot se căţăra la el în braţe şi n-o mişca nimeni de acolo. De Paşte, cerea ca, din toate vopselele de ouă, cea albastră să-i fie rezervată în exclusivitate, iar tata se asigura că dorinţa îi va fi îndeplinită.

Pentru ceremonia de confirmaţie, a cerut o rochie nouă, şi el i-a oferit-o. (...) Nici unul din noi nu putea înţelege de ce era tata atât de vrăjit de Madonna. Privind în urmă şi după ce am văzut o poză de-a ei fără machiaj, motivul mi se pare evident: ea şi mama seamănă ca două picături de apă. (...)

Chiar dacă de obicei Madonna câştiga lupta pentru iubirea şi atenţia tatei, noi ceilalţi ne străduiam în continuare să luăm ce rămânea. (...) Nu ţin minte ca tata s-o fi certat sau pedepsit vreodată pe Madonna, cu o singură excepţie. Într-o seară, Madonna a venit târziu acasă, Joan i-a dat o palmă, iar Madonna a pălmuit-o şi ea. Madonna a trebuit să stea în casă o săptămână şi n-a mai avut voie să-şi conducă maşina – un Mustang roşu din 1968, pe care ni-l doream toţi.“

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite