Madonna vine cu o suită de 30 de oameni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Madonna vine cu o suită de  30 de oameni
Madonna vine cu o suită de 30 de oameni

În Parcul Izvor vor începe în curând pregătirile pentru spectacolul artistei de la 26 august. O suprafaţă de peste 3.500 de metri pătraţi va fi amenajată cu decoraţiuni, cabine, echipamente de gimnastică şi scena pentru concert.

În zona de lângă Casa Poporului vor fi amenajate cabine pentru divă şi pentru cei peste 30 de oameni care merg cu ea în turneu. Dintre aceştia fac parte antrenorul personal şi trei bucătari.

Citiţi şi:


Madonna va fi însoţită de cei patru copii, Lourdes şi Rocco, odraslele biologice, şi Mercy James şi David Banda, copiii înfiaţi din Malawi. Din „trupă“ nu lipseşte iubitul reginei pop, manechinul brazilian Jesus Luz, în vârstă de 22 de ani.

Fără carne sau alcool

Pentru că Madonna trebuie să-şi întreţină condiţia fizică pe tot parcursul turneului „Sticky & Sweet“, ea va avea amenajată o mică sală de gimnastică în zona backstage şi va fi monitorizată de antrenorul personal.

Vedeta este pasionată de jogging şi ar putea ieşi să alerge în Parcul Izvor. De asemenea, diva îşi păstrează obiceiurile alimentare şi în perioada pe care o va petrece la Bucureşti.

Trei bucătari vor găti pentru Madonna. Aceasta a interzis prezenţa cărnii sau a alcoolului în cabinele sale. Ea îşi doreşte să aibă şi ceai de mentă la discreţie, dar şi renumita apă Kaballah, care o costă pe cântăreaţă 10.000 de dolari pe lună.

Scena vine de la Praga

Regina pop soseşte la Bucureşti cu un avion privat. Ea va veni de la Belgrad, unde cântă la 24 august. Echipamentele tehnice vor ajunge însă mai devreme. Scena pe care Madonna susţine show-ul anului în România este cea pe care a cântat joi la Praga. Scena ar trebui să ajungă la Bucureşti săptămâna viitoare.

Turneul „Sticky & Sweet“ al Madonnei s-a bucurat de un succes-record, iar etapa din această vară este o prelungire. Primele două showuri au avut loc la Londra, la 4 iulie, pe arena O2.

Au urmat alte două concerte în Anglia, la Manchester. „Sticky & Sweet“ a mai fost văzut, ulterior, de locuitorii din Werchter, Milano, Barcelona, Madrid, Hamburg şi Oslo, în iulie. Luna aceasta, cântăreaţa şi-a adus show-ul la Tallinn, Helsinki, Göthenburg, Copenhaga şi Praga. În această seară, Madonna cântă la Varşovia.

Controverse la Varşovia

Madonna susţine în această seară un spectacol la Varşovia, care are loc pe un aerodrom, în Ziua Adormirii Maicii Domnului. Sărbătoarea este pentru polonezi un „bastion al catolicismului european“. Astfel, credincioşii polonezi susţinuţi de Lech Walesa, fondatorul sindicatului Solidaritatea, sunt înfuriaţi de prezenţa cântăreţei în Varşovia.

Potrivit timesonline.co.uk, Walesa a declarat că spectacolul este „o provocare satanică“. Walesa a câştigat Premiul Nobel pentru Pace, în 1983, pentru rolul avut la înfiinţarea primului sindicat liber al muncitorilor din ţările comuniste. Ziua, care sărbătoreşte ridicarea la ceruri a Fecioarei Maria, este o ocazie de pelerinaj pentru credincioşii romano-catolici.

Sute de mii de pelerini, în special tineri, călătoresc spre Mănăstirea Jasna Gora din sudul Poloniei, care adăposteşte o icoană înnegrită a Fecioarei Maria, cunoscută sub numele de Madona cea Neagră. „Sunt o persoană religioasă şi doresc ca astfel de evenimente să nu aibă loc cu ocazia sărbătorilor importante din religia mea“, a mai declarat Lech Walesa.

Imagini din turneul Madonnei postate de fani pe Youtube





Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite