Madonna, mireasa punk

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Madonna, mireasa punk
Madonna, mireasa punk

Încă de la început, artista a abordat un look nonconformist. În volumul „Viaţa cu sora mea Madonna“, apărut la Editura Humanitas, Christopher Ciccone, fratele artistei, vorbeşte despre ascensiunea acesteia.

Citiţi şi:


„Primul album, «Madonna», e un succes cert; lucrează la al doilea, «Like a Virgin». La scurtă vreme, semnează un contract pentru un rol în filmul cu buget redus (cinci milioane de dolari), «Căutând-o pe Susan».

Madonna va juca rolul minor al lui Susan, pentru care au dat teste şi Melanie Griffith, Kelly McGillis, Ellen Barkin şi Jennifer Jason Leigh. Iniţial, scopul filmului era s-o pună în evidenţă pe Rosanna Arquette, dar fireşte că până la urmă Madonna a acaparat toate privirile.

Între timp, albumul «Madonna» s-a vândut într-un milion de exemplare şi are Discul de Platină asigurat; îi urmează «Like a Virgin». Madonna a depăşit cu mult scena centrului Manhattanului, în curând toată ţara va fi cu ochii pe ea“, povesteşte Christopher.

Starul primei ediţii a Premiilor MTV

„Madonna mă invită să-o văd la prima ediţie a MTV Video Music Awards, la Radio City, pe 14 septembrie 1984. E nominalizată pentru cel mai bun debut, cu «Borderline», şi va interpreta o piesă“, povesteşte Christopher.

Datorită stilului diferit, Madonna are succes imediat, spune el. „Mă întâlnesc cu ea acasă la Maripol. Maripol o coafează şi o îmbracă într-un stil de mireasă punk. Când intru, îi pune pe încheieturi brăţări strâmte de cauciuc, o ajută să intre în colanţii albi, fusta şi bustiera tot albe şi îi prinde cureaua cu «Boy Toy».

Arunc o privire la rezultat şi - deşi n-o spun cu voce tare - mi se pare că arată ridicol, dar ştiu că fanilor le va plăcea la nebunie lookul ei. În seara premiilor MTV, marea stea e sora mea, iar după ce Bette Midler o prezintă maliţios ca «femeia care s-a înălţat ridicându-se singură de bretelele de la sutien», Madonna o eclipsează fără drept de apel. Publicul o fi nebun după Madonna, dar eu unul mă strâmb când o văd pe ecranul din foaierul artiştilor“, scrie Christopher Ciccone.

Diva şi-a serbat ziua de naştere în Italia, la Portofino

Deşi a declarat că nu va mai concerta niciodată la Milano, Madonna a decis să-şi serbeze ziua de naştere în Italia, într-un hotel exclusivist din localitatea italiană Portofino.

image

Concertul de la Bucureşti, din cadrul turneului „Sticky and Sweet“, are loc la 26 august   Foto: Epa

Regina muzicii pop, care a împlinit duminică 51 de ani, a sosit în localitatea Portofino sâmbătă noaptea şi a ocupat tot etajul al doilea al Hotelului Splendido. Deşi fanii au aflat unde a fost cazată vedeta, nu au putut să o fotografieze sau să o vadă, din cauza măsurilor sporite de securitate.

Madonna, foarte emoţionată

Petrecerea a avut loc în restau­rantul Covo di Nord-Est, situat pe o faleză, la malul mării. La petrecerea dată de Madonna au luat parte, sosind din Sardinia, atât celebrii stilişti Domenico Dolce şi Stefano Gabbana, cât şi top-modelul Naomi Campbell.  Portofino este una dintre destinaţiile preferate ale vedetelor, iar în trecut staruri ca Sting şi Rod Steward şi-au serbat ziua de naştere în localitatea italiană.

Sâmbătă seară, la concertul susţinut de artista americană la Varşovia (Polonia), 80.000 de fani au agitat inimi albe din carton şi i-au cântat Madonnei „La mulţi ani“ în limba engleză, potrivit AFP.

Vizibil emoţionată, Madonna le-a spus fanilor: „Ador ceea ce fac şi voi îmi schimbaţi viaţa. Este cel mai frumos cadou de aniversare pe care l-am primit vreodată“.

Cântăreaţa concertează astăzi la München, iar următoarele show-uri vor avea loc la Budapesta (22 august), Belgrad (24 august) şi Bucureşti (26 august).

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite