Madonna reia legătura cu fratele ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Madonna reia legătura cu fratele ei
Madonna reia legătura cu fratele ei

Christopher Ciccone, fratele Madonnei în vârstă de 48 de ani, continuă povestea despre experienţele sale new-yorkeze, alături de cea care avea să devină Regina pop-ului.

„Toată ziua, dau probe pentru companii de dans, în timp ce Madonna aleargă prin oraş în căutare de tot mai multă celebritate şi avere. Eforturile ei dau roade. După primul contract – 15.000 de dolari pentru două single-uri, mai întâi «Everybody» şi apoi «Burning Up» –, cariera ei s-a lansat şi nu mai are probleme cu banii. Aşa că, după câteva săptămâni, se mută într-o mansardă şic pe Broome Street şi-mi lasă tot apartamentul de pe East Forth.“

Mai citiţi şi:
Cum l-a dezamăgit Madonna  pe fratele său
Madonna era preferata tatălui
Madonna, afectată  de moartea mamei

Madonna, sigură pe deciziile ei

Fratele Madonnei povesteşte despre noua cucerire a surorii sale. „Între timp, poate fiindcă se simte vinovată că m-a abandonat din nou, poate fiindcă ştie că dintotdeauna am iubit arta, Madonna mă invită să merg cu ea în vizită la Jean-Michel Basquiat. Îmi spune că a ieşit cu el de câteva ori, apoi îmi aruncă o privire triumfătoare care insinuează că s-a şi culcat cu el. Sunt impresionat, ceea ce de fapt şi intenţiona să obţină. (...)

Îmi spun că sora mea a făcut o mişcare foarte inteligentă când s-a dat pe lângă Basquiat. El e cam ţicnit, dar e la modă şi în centrul evenimentelor, iar Madonnei nici nu-i trebuie mai mult. E «îndrăgostită» de imaginea artistului scandalos. În plus, individul trăieşte periculos, ceea ce o atrage ca mierea.“

Christopher descrie îmbunătăţirea relaţiei sale cu Madonna în acest timp, chiar dacă nu mai locuiesc împreună şi nu lucrează pentru ea. „De-acum înainte, încep să mă văd mai des cu Madonna. Spre deosebire de mulţi dintre prietenii mei, nu bea până târziu în noapte. De fapt, nu bea alcool aproape deloc, cu excepţia câte unui Martini Lemon Drop – băutura ei preferată. Iar relaţia cu Basquiat se termină repede, fiindcă nu-i suportă dependenţa de droguri şi felul în care îi influenţează comportamentul. Ca şi mine, Madonna detestă întârzierile şi neseriozitatea. Întotdeauna am fost punctuali şi ne străduim mereu să ne ţinem de cuvânt“, scrie acesta.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite