Madonna, fotograful propriei colecţii de haine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Linia de haine „Material Girl“, creată de starul pop şi de fiica acesteia, Lourdes, va fi lansată pe piaţă în august, în lanţul de magazine Macy’s din Statele Unite. Starul pop s-a implicat până la ultimul detaliu în campania de lansare a colecţiei „Material Girl“ şi  a realizat chiar ea o şedinţă foto cu actriţa Taylor Momsen, imaginea brandului.

Fotografiile au fost făcute în Manhattan. Colecţia, dedicată adolescenţilor, a fost concepută şi desenată de Madonna şi de fiica ei Lourdes, în vârstă de 13 ani, în colaborare cu Iconix Brand Group, una dintre cele mai importante companii de textile din lume.

„Madonna a intervenit şi a reorganizat totul, a aranjat lucrurile astfel încât în şedinţa foto s-a simţit propriul ei stil", a spus Momsen (17 ani), vedetă a serialului „Gossip Girl". Şi Lourdes (pe nume de alint Lola) a stat tot timpul pe lângă mama ei: „Lola a fost cu noi toată ziua, împreună cu ea am aranjat şi am sortat hainele pe care trebuia să le îmbrac pentru şedinţa foto", a adăugat ea. Brandul „Material Girl" va fi lansat luna viitoare în lanţul de magazine Macy's din Statele Unite. Cântăreaţa a semnat cu această firmă un contract de exclusivitate încă din luna martie.

Hainele, potrivite şi pentru şcoală

Colecţia „Material Girl" , care poartă numele unei piese de pe albumul „Like A Virgin", va fi alcătuită din haine, încălţăminte, genţi, accesorii şi bijuterii. Hainele pot fi purtate şi la şcoală. Deşi are şi o tentă actuală, linia vestimentară este inspirată din perioada anilor '80 şi a unor hituri ale reginei pop, printre care se numără „Papa Don't Preach", „Like a Virgin" sau „Lucky Star".

Madonna a mai lansat, în urmă cu trei ani, colecţia „M by Madonna", în colaborare cu lanţul suedez de magazine H&M. Colecţia, care s-a epuizat la numai câteva ore după lansare în magazinele din oraşul Stockholm, a fost alcătuită din rochii chimono, fuste drepte, pantaloni strâmţi, genţi şi pantofi cu toc.

Cântăreaţa a optat atunci pentru mătase, lână sau caşmir, în culori de alb şi negru. Şi Lourdes, fiica artistei, este atrasă de lumea modei. Tânăra, care din toamnă urmează să meargă la liceu, şi-a lansat de curând un blog de modă. În prima sa postare pe blog, Lourdes se destăinuie cititorilor spunând că va împlini 14 ani peste câteva luni, iar acesta va fi un moment important pentru ea, deoarece atunci va avea voie să-şi vopsească părul.

Fuste scurte şi geci de piele

Colecţia „Material Girl" cuprinde blugi mulaţi, fuste scurte în carouri sau cu imprimeuri florale, geci de piele, cizme cu catarame mari şi genţi create într-un stil rock-chic, adoptat de Lourdes, fiica Madonnei. Linia de haine va fi lansată luna viitoare în Statele Unite.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite