Madonna concertează la Sofia în memoria lui Michael Jackson

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Madonna concertează la Sofia în memoria lui Michael Jackson
Madonna concertează la Sofia în memoria lui Michael Jackson

Madonna a plecat din România, astăzi, la ora 14.40, de pe aeroportul Băneasa, îndreptându-se spre capitala Bulgariei, Sofia, unde va susţine un concert pe stadionul "Vasil Levski", la care sunt aşteptaţi peste 50.000 de spectatori.

Vedeta, care este însoţită de doi dintre copii şi de prietenul ei, modelul brazilian Jesus Luz, a părăsit hotelul Radisson, unde a fost cazată pe durata sejurului la Bucureşti, în jurul orei 14.00, într-un microbuz de culoare neagră, relatează NewsIn.

Artista a sosit la Bucureşti marţi seara, iar miercuri a susţinut, în parcul bucureştean Izvor, primul său concert din România. Show-ul, la care au asistat peste 60.000 de spectatori, a fost marcat de huiduieli şi fluierături atunci când vedeta a făcut apel contra discriminării romilor. Presa internaţională a consemnat reacţia dură a publicului, amintind de prejudiciile aduse romilor în România.

La concertul de la Sofia, programat astăzi seara, de la ora 21.00, Madonna va îmbrăca o ţinută asemănătoare celei consacrate de Michael Jackson, în semn de omagiu adus regelui muzicii pop, care ar fi împlinit, în aceeaşi zi, 51 de ani, a anunţat Sofia News Agency.

În plus, artista şi-ar putea îmbogăţi show-ul său cu mai multe elemente de coregrafie "marca" Michael Jackson, inclusiv faimosul moonwalk, potrivit presei din Bulgaria.

După decesul regelui muzicii pop, Madonna a inclus în toate concertele sale, inclusiv în cel de la Bucureşti, momente dedicate lui Michael Jackson.

Show-ul programat la Sofia nu este văzut cu ochi buni de reprezentanţii Bisericii Ortodoxe din Bulgaria, care i-au sfătuit pe enoriaşi să nu asiste la concertul considerat imoral şi lipsit de respect faţă de creştinătate. 

Concertul Madonnei din Bulgaria face parte din turneul mondial "Sticky & Sweet Tour", considerat cel mai bine vândut turneu din istorie al unui arstist solo, care a inclus şi România.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite