Madonna a vizitat victimele accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Madonna a vizitat victimele accidentului
Madonna a vizitat victimele accidentului

Cântăreaţa americană Madonna s-a aflat duminică la Marsilia, în oraşul în care ar fi trebuit să susţină un concert, pentru a fi alături de victimele accidentului produs joi, pe stadionul Vélodrome.

Citiţi şi:

Madonna revine la Barcelona


Prăbuşirea scenei, în timpul montării, s-a soldat cu moartea a doi tehnicieni, un francez în vârstă de 52 de ani şi un britanic de 23 de ani, şi rănirea altor opt. Trei dintre victime sunt încă în spital, iar starea uneia este gravă.

Muncitorii pregăteau concertul pe care solista trebuia să-l susţină duminică la Marsilia. Spectacolul a fost anulat imediat. Madonna a sosit duminică după-amiază pe aeroportul Mariagne din Marsilia îmbrăcată în negru şi a urcat la bordul unui Mercedes de culoare neagră, însoţită de o gardă de corp.

Împreună cu ea se aflau şi doi dintre copiii adoptaţi, care au urcat în altă maşină. Artista a mers mai întâi la Aix-en-Provence, la familia lui Charles Criscenzo (52 de ani), tehnicianul care a decedat în ­accident.

Ulterior, l-a vizitat la spitalul Conception din Marsilia pe unul dintre răniţi, care a suferit o fractură de femur. Madonna a fost întâmpinată de primarul Marsiliei, Jean-Claude Gaudin, care, cu un buchet de trandafiri albi în mâini, a salutat „gestul de omenie“ al cântăreţei.

Diva a părăsit oraşul după trei ore, cu destinaţia Barcelona, unde are astăzi concert. După accident, s-a deschis o anchetă pentru omor prin imprudenţă şi rănire.

O sursă judiciară a declarat că printre ipotezele luate în calcul figurează o disfuncţionalitate apărută în momentul ridicării acoperişului.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite