Madonna va fi producătorul unui musical biografic "Wallis"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Madonna va fi producătorul unui musical biografic "Wallis"
Madonna va fi producătorul unui musical biografic "Wallis"

Odată cu încheierea turneului "Sticky& Sweet", Madonna va începe lucrul la noul său proiect, un musical biografic "Wallis", pe care îl consideră prioritatea sa numărul unu în perioada următoare. Ca protagonistă principală cântăreaţa şi-o doreşte pe actriţa Cate Blanchett.

Scenariul musicalului prezintă viaţa americancei, Wallis Simpson, femeia pentru care Edward al VIII-lea a renunţat la tron. Rolul lui Wallis ar putea fi jucat de Blanchett, în timp ce rolul  regelui amorezat ar putea fi interpretat de David Tennant.

Pelicula ar putea fi realizată în stil "Evita", în care în 1996 Madonna a avut rolul principal. De data aceasta, cântăreţa "se mulţumeşte" doar cu funcţia de producător. Această decizie ar putea fi cauzată de criticile dure pe care Madonna le-a primit în urma producţiei "Evita". Mai multe voci au "sfătuit-o" să se limiteze doar la statutul de "Regina muzicii pop".

Apropiaţi ai vedetei au declarat:"Scenariul este gata, iar locurile de filmare au fost alese. Madonna încearcă acum să aleagă echipa de actori şi să asigure finanţarea. Prima scenă a filmului prezintă o femeie în vârstă, Wallis Simpson, care trăieşte singură într-un apartament din Paris şi începe să îşi povestească viaţa menajerei", citează NewsIn.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite