Madonna, în căutarea liniştii alături de Guy Ritchie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Madonna, în căutarea liniştii alături de Guy Ritchie
Madonna, în căutarea liniştii alături de Guy Ritchie

Christopher Ciccone, fratele artistei, povesteşte în cartea „Viaţa cu sora mea Madonna“ despre transformările pe care căsnicia cu regizorul britanic Guy Ritchie le-a adus în viaţa divei.

Semnele schimbărilor produse de noul statut al artistei, acum femeie căsătorită, se văd încă de la mutarea într-o nouă casă, de a cărei decorare s-a ocupat fratele divei. „Ştii, Christopher, acum am copii şi soţ şi va trebui să gândeşti casa pentru copii şi să ţii cont şi de soţul meu“, îi spune Madonna fratelui ei.

Căsătoria o îndepărtează însă de Christopher. Madonna se mută la Londra împreună cu Guy Ritchie şi cu cei doi copii. „Faţă în faţă, sora mea şi cu mine ne împărtăşim sentimentele rareori, dar o facem din când în când în scrisori.

La începutul anului 2002, pot desprinde din corespondenţa noastră o imagine asupra problemelor din căsnicia ei şi îmi dau seama cât de mult o afectează. Sora mea îmi spune că se bazează mult pe Cabala şi se întâlneşte des cu maestrul ei.

Din sentimentele ei amestecate, transpare iubirea pentru Guy. Îmi dau seama că îi e devotată.  În toamna lui 2002, apare filmul „Naufragiaţii“, în regia lui Guy Ritchie, având-o pe Madonna în rol principal. În ciuda eşecului acestui film, Christopher Ciccone consideră rolul Madonnei un semn al iubirii divei pentru Ritchie.

„Filmul a fost măcelărit de critici şi a câştigat cinci premii Zmeura de Aur (...). Sunt convins că Madonna a făcut «Naufragiaţii» din iubire pentru Guy“, spune Christopher Ciccone.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite