Cum l-a dezamăgit Madonna pe fratele său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cum l-a dezamăgit Madonna  pe fratele său
Cum l-a dezamăgit Madonna pe fratele său

Christopher Ciccone (48 de ani) povesteşte unul dintre momentele în care Madonna l-a dezamăgit. La începutul anilor ’80, Madonna l-a convins pe fratele său să-şi abandoneze locul de muncă şi apartamentul şi să se mute la New York.

„Vorbim des la telefon şi o dată îmi spune: «Christopher, dacă vrei serios să fii dansator, trebuie să vii la New York». Ştiu că are dreptate, dar nu ştiu dacă sunt pregătit să dau piept cu Big Apple. Sirena de soră-mea simte că sunt tentat şi adaugă: «Vino la New York, poţi să stai în apartament cu mine. O să-ţi fac cunoştinţă cu nişte oameni. O să merg la cursuri de dans cu tine. O să-ţi găsesc un loc într-o companie». (...)

Aterizez pe aeroportul JFK, cum stabilisem cu Madonna, şi iau un taxi. (...) Se deschide uşa şi sunt întâmpinat de Madonna, pe care de-abia dacă o mai recunosc. E îmbrăcată ciudat: poartă un minitricou negru, o fustă scurtă cu model ecosez roşu, ciorapi negri, ghete până la gleznă, brăţări de piele neagră cu ţinte şi o panglică informă înnodată în părul ciufulit.

Scoate din gură o ţigară cu urme de ruj. Nu apuc să exclam: «Madonna, dar tu nu fumai!», că mă anunţă dintr-o suflare: «Salut, Christopher, până la urmă nu se mai poate să stai aici.» Scurt şi la obiect, fără ocolişuri. «Cum adică nu pot să stau aici? Tocmai am renunţat la viaţa în Detroit. Am terminat cu apartamentul, cu serviciul, cu tot.» Madonna dă din umeri: «Mă rog...»“.

O nouă încercare de colaborare

După ce Christopher renunţă la New York şi se angajează ca dansator în Canada, Madonna îl caută din nou. „Plec într-un turneu european cu compania – Ţara Galilor, Anglia, Italia –, dar oricât de strălucită mi-ar fi cariera, îmi doresc o provocare mai serioasă. Fireşte, când aud din nou chemarea sirenei care mă atrage din nou în Big Apple, nu-mi astup urechile. «Vino înapoi în Manhattan», îmi spune Madonna. «Acum am un manager. Am scris o melodie pop. Am un contract. O să scot un album („Everybody“ – n.r.). Şi-n plus, l-am scris chiar eu. Nu e super?» (...)

«Am nevoie de dansatori de fundal ca să iasă la promovare cu mine, ce zici? În cluburi, prin oraş. Pun melodia mea, eu cânt şi dansăm toţi trei – tu, eu şi încă un dansator». Ezit o fracţiune de secundă, fiindcă încă-mi amintesc prima mea întâlnire ratată cu New Yorkul. «Şi poţi să stai la mine», continuă ea, de parcă mi-ar citi gândurile. «Serios?».

«Absolut. Chris, tu ştii că eşti cel mai bun. Ştii ce bine dansăm împreună, ce bine arătăm împreună. Şi am nevoie de tine». Sora mea are nevoie de mine. Iau primul zbor spre New York. (...) Nici nu intru bine că începe să-mi cânte «Everybody». Nu mi se pare cine ştie ce mare minune, dar vreau să fiu amabil. În plus, acum sunt în trupa ei de dans. (...) «Păi, ştii, Chris, de fapt nu mai am nevoie de tine». Nu ştiu dacă să sar eu pe fereastră sau s-o arunc pe ea. «Tocmai ţi s-a ocupat postul azi-dimineaţă, dar dacă nu-mi place cum se prezintă tipul...»“ .

Nu rataţi!

„Adevărul“ vă prezintă, până la concertul de la 26 august, fragmente din cartea biografică „Viaţa cu sora mea, Madonna“, scrisă de fratele divei.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite