Mădălina, cântă ca să avem din ce trăi- Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de azi scrie despre văduva lui Şerban Georgescu care trăieşte din cântecele interpretate de Mădălina Manole, scandalul sexual care are ca personaj principal pe soţul Andreei Bănică sau despre relaţia dintre Anna Lesko şi Poponeţ care s-a cam răcit. Printre alte subiecte, iubirea dintre Cristian Ionuţ şi Elena a fost demonstrată de paparazzi, iar Ionuţ Dolănescu plăteşte anual 6.000 de euro pentru calul său.

Mădălina, cântă ca să avem din ce trăi! Eniko, văduva compozitorului Şerban Georgescu, trăieşte doar din drepturile de autor ale melodiilor compuse de regretatul ei soţ. Mai în glumă, mai în serios, ea îi reproşează Mădălinei Manole, în al cărei repertoriu predomină piesele lui Şerban, că are prea puţine concerte, scrie Click!.

Ce de scandaluri sexuale printre vedete!
"Lucian Mitrea mi-a cerut să-l masturbez pentru o carieră în muzică". Pe scurt, aşa ar suna cel mai recent scandal din lumea mondenă, scrie Click!. Acesta a fost declanşat de către Corina Popa, o tânără care susţine că soţul Andreei Bănică nu e deloc "uşă de biserică".

Lesko, te-ai plictisit de Poponeţ?
Relaţia dintre Anna Lesko şi Codin Maticiuc (alias Poponeţ) s-a răcit destul de mult în ultima perioadă, cei doi fiind văzuţi din ce în ce mai rar împreună, iar atunci când totuşi mai ies la un suc abia dacă-şi vorbesc, scrie Libertatea.

A fost surprinsă cu noul iubit.
Blonda cu ochii albaştri trăieşte de ceva vreme o frumoasă poveste de dragoste cu un jucător de fotbal din echipa a doua a lui Dinamo, Cristian Ionuţ Coandă.  Deşi au fost urmăriţi intens de paparazzii, Elena şi Cristian au reuşit să-şi ascundă relaţia o bună perioadă. Strategia adoptată de cei doi, care i-a ajutat să rămână în umbră, a fost evitarea localurilor de fiţe şi folosirea mai multor maşini, pentru a nu fi recunoscuţi. Ieri seară însă, cei doi au fost deconspiraţi, scrie Cancan.

Ionuţ Dolănescu plăteşte anual 6.000 de euro pentru calul său
. Ionuţ Dolănescu a trecut cu bine peste şocul morţii tatălui său, regretatul artist Ion Dolănescu, şi acum îşi vede liniştit de viaţă. După ce în urmă cu mai bine de o lună cântăreţul şi-a botezat fiul, el încearcă acum să-l aducă mai aproape de Bucureşti pe Eliman, un pursânge arab în vârstă de nouă ani, care în prezent este “cazat” la Jegălia, în judeţul Călăraşi. Pasionat de cai, Ionuţ Dolănescu este dispus să plătească, anual, mai bine de 6.000 de euro pentru a avea alături animalul său favorit, armăsarul Eliman, scrie Libertatea.



Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite