Divele muzicii pop domină premiile MTV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Divele muzicii pop domină premiile MTV
Divele muzicii pop domină premiile MTV

Voluptuoasa Beyonce, excentrica Lady Gaga şi mereu populara Britney Spears au acaparat nominalizările la MTV Music Awards.Gala MTV Video Music Awards va avea loc la Radio City Music Hall din New York, la 13 septembrie, şi va fi prezentată de actorul britanic Russell Brand.

Vezi aici site-ul  dedicat nominalizărilor la MTV Music Awards

Dacă în 2008 Britney Spears (27 de ani) încă mai afişa semne de labilitate psihică, probleme cu greutatea şi lipsa controlului asupra propriei vieţi, anul 2009 marchează revenirea muzicală a Prinţesei Pop.

Spears a fost nominalizată la şapte categorii muzicale, printre care „Videoclipul anului“, „Cea mai bună coregrafie“ şi „Cel mai bun videoclip pop“. Artista nu este străină de „Moonman“ (n.r. - statueta oferită drept premiu). În 2008, Britney a câştigat la trei dintre categoriile de la MTV Video Music Awards.

Single-ul „Womanizer“ de pe cel mai recent album, „Circus“, a ajuns pe primul loc în topurile muzicale, fiind cel de-al cincilea hit al artistei care a ajuns pe locul întâi.

Lansat pe piaţă la 2 decembrie 2008, chiar de ziua ei, albumul „Circus“ s-a vândut deja în peste 1,3 milioane de exemplare. Fanii artistei se aşteaptă la un show cu surprize din partea cântăreţei, asemănător celui din 2003, când aceasta s-a sărutat cu Madonna pe scenă.

Beyonce a părăsit grupul Destiny’s Child, mizând pe o carieră solo. Aflată la cel de-al treilea album individual, cântăreaţa (27 de ani) a obţinut nouă nominalizări la premiile muzicale, fiind pe acelaşi loc cu nou-venita Lady Gaga.

Lui Beyonce îi prieşte cariera solo

Beyonce a vândut peste 25 de milioane de albume în ultimii trei ani, iar cel mai recent material discografic al ei, „I Am... Sasha
Fierce“, pare să fie cel mai profitabil dintre toate.

La începutul acestui an, cântăreaţa a pornit în turneul de promovare a albumului, iar preţul biletelor a crescut de la 250 de dolari la 1.000 de dolari, în cazul concertului din Las Vegas. „Am fost binecuvântată cu videoclipul «Single Ladies», care a devenit atât de popular“, declară Beyonce pentru MTV.

La numai 23 de ani, Lady Gaga este noua senzaţie a muzicii pop. Pe numele ei adevărat Stefani Joanne Angelina Germanotta, excentrica artistă este recunoscută, în primul rând, pentru ţinutele ei bizare, la care nu renunţă nici în viaţa de zi cu zi.

Nou-venita muzicii pop a doborât recorduri de vânzări şi a primit mai multe nominalizări pentru singurul ei album, „The Fame“. Cotidianul „Times“ i-a descris albumul ca o „combinaţie fantastică de balade în stilul lui David Bowie şi tempo-uri în stilul Queen“.

7 nominalizări a primit Britney Spears anul acesta la MTV Video Music Awards

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite