„Amurg“ îşi înfige „colţii“ în cinci premii MTV Movie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pelicula cu vampiri a fost desemnată „cel mai bun film“ la ceremonia de duminică. Musicalul pentru adolescenţi „High School Musical 3: Senior Year“ a luat două premii, pentru actorii Zac Efron şi Ashley Tisdale.

Show-ul a fost prezentat de comicul Andy Samberg, unul din membrii distribuţiei „Saturday Night Live“. Protagoniştii filmului „Amurg“, Robert Pattinson şi Kristen Stewart au fost premiaţi pentru prestaţiile lor actoriceşti. Lui Pattinson i-a revenit distincţia pentru „cel mai bun actor debutant“, iar lui Stewart pentru „cea mai bună actriţă în rol principal“.

Cei doi actori au mai primit împreună un trofeu MTV Movie Awards – tradiţionala găleată cu popcorn de aur – pentru cel mai bun sărut.

„Fanii sunt cei care mă fac să îmi înving limitele“, a declarat Kristen Stewart, interpreta Bellei din „Amurg“, atunci când şi-a luat premiul. De emoţie, l-a scăpat pe jos şi câteva floricele de porumb s-au desprins de trofeu.

„Bruno“ a furat spectacolul

Actorul britanic Sascha Baron Cohen, interpretul infamului „Borat“, a apărut la festivitatea MTV deghizat în noul lui personaj, „Bruno“, un homosexual austriac pasionat de modă.

Cohen a apărut pe scenă echipat cu o pereche de aripi cu pene albe, balansându-se pe o coardă de alpinist şi a aterizat cu capul în poala lui Eminem. Rapperul a fost profund ofensat de gest iar însoţitorii lui l-au îndepărtat, cu greu, pe Cohen. Eminem a părăsit apoi spectacolul.

Heath Ledger a fost recompensat postum pentru rolul Jokerului din „Cavalerul întunecat“cu premiul „cel mai bun erou negativ“. Ben Stiller a fost distins cu cel mai important titlu al serii „Generaţia MTV“, pentru întreaga sa carieră.

Ca şi în anii anteriori, show-ul a fost presărat cu scheciuri care parodiau filme de succes din anul care a trecut, printre care şi un montaj intitulat „tipii cool care nu se uită la explozii“. În acest montaj au fost incluse scene cu Duane Johnson, John Travolta, Will Smith, Denzel Washington.

Premiile şi câştigătorii

Cel mai bun film - „Amurg“

Cel mai bun actor într-un rol principal - Zac Efron („High School Musical 3“)

Cea mai bună actriţă într-un rol principal - Kristen Stewart („Amurg“)

Cel mai bun actor debutant - Robert Pattinson („Amurg“)

Cea mai bună actriţă debutantă - Ashley Tisdale („High School Musical 3“)

Cel mai bun actor într-un rol negativ: Heath Ledger („The Dark Knight“)

Cel mai bun sărut - Robert Pattinson şi Kristen Stewart („Amurg“)

Cea mai bună scenă de luptă - Cam Gigandet & Robert Pattinson („Amurg“)

Cel mai bun actor de comedie - Jim Carrey („Yes Man“)

Cel mai bun cântec de film
- „The Climb“ de Miley Cyrus („Hannah Montana“)

Premiul MTV Generation - Ben Stiller

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite