Luciu, prezentare retro la „­Bonton“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Luciu, prezentare retro la „­Bonton“
Luciu, prezentare retro la „­Bonton“

A doua seară a festivalului de modă „­Bonton Fashion Days“ a adus în faţa celor prezenţi opt colecţii, unele prezentate de vedete autohtone.

Surpriza serii a fost Nicoleta Luciu, care a defilat în cadrul prezentării de make-up şi hair-styling marca Adrian Pescariu, într-o ţinută inspirată de moda începutului de secol XX.

Monica Columbeanu a prezentat pentru mango

Prezentarea colecţiilor din a doua seară a festivalului de modă Bonton s-a lăsat aşteptată mai bine de o oră jumătate. Din cauza vremii nefavorabile unui festival desfăşurat în aer liber, publicul a venit într-un număr mai mic decât în prima seară.

Prima prezentare a fost cea a brandului Mango, colecţie care a beneficiat şi de un model-vedetă în persoana Monicăi Columbeanu, care este imaginea şi gazda evenimentului. Au urmat colecţiile Veridissima, Desigual, Cinema by Passion du Brasil, 1,2,3, Palmers şi show-ul de machiaje şi coafuri realizate de Adrian Pescariu. Daniela Crudu şi Andreea Spătaru au revenit pe podium în colecţiile Desigual şi Adrian Pescariu.

Nicoleta Luciu şi-a făcut apariţia pe podiumul terasei Bonton la finalul ultimei prezentări. Vedeta TV a fost îmbrăcată într-o rochie vaporoasă, de culoare crem, inspirată din moda începutului de secol XX, compusă dintr-un corset lejer continuat cu o fustă lungă, dreaptă, în volane.

Coafura şi machia­jul au completat această ţinută specială, prin accesoriile perfect asortate epocii şi pălăria cu pană care susţinea părul coafat „neglijent“. Muzica a fost şi ea în armonie cu ţinuta, vedeta făcându-şi apariţia pe acordurile piesei „Iubesc femeia“, cântată de Cristian Vasile.

Finalul de festival, plin de vedete

Ultima seară de festival desfăşurată ieri a fost şi cea mai bogată în vedete. Fiecare colecţie a avut câte un model cunoscut. Astfel, Simona Pătruleasa a prezentat o creaţie a Laurei Lazăr, iar Monica Columbeanu a creatoarei Mihaela Drafta. Au mai urcat pe catwalk Andreea Spătaru, Roxana Ionescu, Adina de la Heaven şi Daniela Crudu.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite