Louis Vuitton, acuzat de cruzime asupra animalelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vuitton ameninţă că părăseşte Franţa
Vuitton ameninţă că părăseşte Franţa

Pe creatorul Louis Vuitton nu-l ajută banii şi nici celebritatea, ca să scape de procese, amenzi pentru braconaj şi practici inumane împotriva animalelor.

Justiţia franceză l-a amendat cu 1.300 de euro pe celebrul creator de modă Patrick Louis Vuitton, pentru braconaj, tratamente inumane aplicate amimalelor şi invazie abuzivă pe o proprietate privată.

Potrivit declaraţiilor în presa internaţională, citate de El Mundo, marele amator de vânătoare, celebrul creator al celor mai bine vândute genţi de damă din lume, nu a mai ţinut cont că terenul proprietăţii sale are şi vecini.

A încărcat arma, s-a urcat în Jeep şi a hăituit tot ce i-a ieşit în faţă, de la căprioare şi cerbi până la veveriţe. Din neatenţie teritoriul încălcat, al unei vecine, o aristocrată franceză era declarat rezervaţie şi ocrotit de lege.

Procesul intentat celebrului Vuitton a căpătat amploare, pârâtul fiind acuzat şi de faptul că nu pasiunea pentru vânătoare l-ar îndemna să aibă un asemenea comportament, ci dorinţa de a face din pielea sau blana animalelor diverse creaţii pentru podium.

Află cum îşi justifică Louis Vuitton comportamentul care îi ameninţă reputaţia

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite