VIDEO Loredana Groza cântă în Garaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Seria concertelor neconvenţionale „Europa FM Live In Garaj" continuă în această seară cu un alt veteran al muzicii româneşti, Loredana.

 Artista este invitata lui George Zafiu, directorul muzical al postului de radio, începând cu ora 19.30, în garajul Europa FM. Seria de spectacole iniţiate de postul de radio porneşte de la ideea că orice mare artist a avut un început, iar acesta nu trebuie să pice pradă uitării.

Amintiri din ultimii 20 de ani

Toţi artiştii au început de undeva, iar pentru Loredana startul carierei a însemnat piesa „Bună seara, iubite". Interzisă în perioada comunismului, dar nu şi în garajul Europa FM, piesa va fi doar una dintre cele care vor aminti fanilor de perioada de început a artistei.

Pe lângă celebrul cântec, interpretat în varianta originală împreună cu Ion Caramitru, Loredana va mai cânta şi piese precum „O inimă de 16 ani" -  melodia care a avut parte de primul video-clip din cariera Loredanei - , „Le-le", „Tuki" sau „Zig Zagga". Invitata serii va discuta cu George Zafiu despre greutăţile de la început de carieră, dar şi despre situaţiile amuzante de care îşi aduce aminte.

Concertele organizate de Europa FM au loc într-un garaj imens în care va fi prezent şi public. Cei care nu pot fi prezenţi, pot urmări spectacolul pe site-ul www.europafm.ro, precum şi pe postul TV Music Channel.

Trupa Holograf a dat startul show-urilor live din garaj în acest an, după ce anul trecut au fost invitaţi artişti precum Horia Brenciu, Monica Anghel & Mahala Rai Banda, Iris, Gabriel Cotabiţă, HI-Q, Bere Gratis, Voltaj şi Ştefan Bănică jr. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite