Lindsay Lohan, liberă din nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lindsay Lohan va părăsi mâine clinica de dezintoxicare din Los Angeles, unde a fost internată în ultimele trei luni, în urma unui ordin judecătoresc.

 Deşi specialiştii i-au recomandat actriţei, în vârstă de 24 de ani, să mai rămână la clinică încă patru sau cinci luni, pentru a fi siguri de succesul tratamentului, Lohan a considerat că poate să-şi controleze singură viaţa.

Actriţa, cunoscută pentru roluri în filme ca „Mean Girls/Fetele rele" ori „Freaky Friday/Vinerea trăsnită", a declarat că va renunţa să locuiască pentru o perioadă în apartamentul său din Hollywood, care este mereu asediat de paparazzi.

Internată de mai multe ori

Lohan a preferat să se mute la o fermă, unde va încerca cu ajutorul familiei sale să nu-şi reia viaţa dezorganizată, cu băutură şi cu droguri, pe care a avut-o înainte de a se spitaliza.

Actriţa s-a internat în clinica de dezintoxicare Betty Ford din Los Angeles la începutul lunii octombrie, după ce în septembrie fusese eliberată din închisoarea Lyndwood din California.

Lohan a fost condamnată la patru săptămâni de închisoare pentru încălcarea termenilor de eliberare condiţio­nată, ea petrecân­du-şi doar 13 zile în arest. Actriţa a fost internată în repetate rânduri în mai multe centre de dezintoxicare, iar în luna mai a anului trecut a fost obligată de justiţia americană să poarte o brăţară de monitorizare a concentraţiei de alcool din sânge. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite