Lindsay Lohan, la închisoare pentru trei luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa Lindsay Lohan va plăti scump furtul dintr-un magazin al unui colier în valoare de 2.500 de dolari. Judecătorul care se ocupă de cazul său a decis că aceasta se va întoarce la închisoare pentru o perioadă de 120 de zile.

Infracţiunea comisă de Lohan constituie o încălcare a eliberării condiţionate a actriţei, din 2007. Imediat după ce Lindsay şi-a ascultat sentinţa, ea a fost preluată din sala de judecată de către poliţie şi dusă la o închisoare din Los Angeles.

Pe lângă cele aproximativ trei luni pe care le va petrece în spatele gratiilor, Lohan va mai avea de „ispăşit" 480 de ore în serviciul comunităţii. Actriţa va petrece majoritatea acestora la morga din Los Angeles, o măsură a judecătorului care ar trebui s-o înveţe minte pe blonda cu mari probleme.

Apărătorul acesteia a făcut apel la judecată şi speră că Lohan va fi eliberată în schimbul unei cauţiuni de 70.000 de dolari, până la analizarea apelului, care va avea loc pe 3 iunie.

Actriţa a devenit cunoscută din copilărie, cu roluri în filme precum „Capcană pentru părinţi" şi „Fete rele". Însă succesul timpuriu şi problemele cu părinţii au dus-o spre dependenţă de droguri şi alcool. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite