Lindsay Lohan, fata rea a anului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lindsay Lohan a stat mai mult la dezintoxicare decât pe platoul de filmare
Lindsay Lohan a stat mai mult la dezintoxicare decât pe platoul de filmare

Controversata actriţă americană încheie anul 2010 cu un nou scandal: ea a agresat o asistentă din clinica de dezintoxicare unde era internată. După ce a stat la închisoare şi a vizitat câteva centre de reabilitare, Lindsay Lohan (24 de ani) are din nou probleme.

Vedeta este cercetată pentru agresiune după ce a lovit o asistentă care lucra la centrul de dezintoxicare unde era internată, potrivit Associated Press. Cadrul medical a acordat un interviu site-ului TMZ în care a declarat că actriţa şi alte două paciente au părăsit pe furiş clinica. În momentul în care vedeta s-a întors, asistenta a încercat să o supună unui etilotest, însă Lohan a devenit agresivă, a împins-o şi i-a smuls telefonul din mână.

Imediat după acest incident, desfăşurat la 12 decembrie, asistenta a fost concediată de la clinica Betty Ford pentru că a acordat un interviu în care a vorbit despre altercaţie. Potrivit unor surse, cadrul medical vrea să o acţioneze în instanţă pe actriţa americană. La scurt timp după incident, Lohan a părăsit şi ea clinica Betty Ford şi s-a mutat la un alt centru de dezintoxicare. La vremea respectivă, tatăl ei a declarat că au existat nelinişti în ceea ce priveşte siguranţa tinerei.

Între închisoare şi dezintoxicare

Întreg anul 2010 a fost pentru Lindsay Lohan un „slalom" între tribunal, închisoare şi centre de dezintoxi­care. Ea a fost eliberată din închisoarea Lyndwood din California, la data de 24 septembrie, după ce a câştigat apelul prin care solicita justiţiei americane să o elibereze pe cauţiune. Lohan, care a fost condamnată la patru săptămâni de închisoare pentru încălcarea termenilor de eliberare condiţionată, a fost eliberată ulterior, după ce a plătit cauţiunea. Iniţial, un judecător american ordonase ca ea să stea după gratii până la 22 octombrie când a avut loc o nouă audiere în cazul său, dar un alt judecător a revocat decizia şi a stabilit o cauţiune de 300.000 de dolari pentru eliberarea actriţei.

Şi-a recunoscut dependenţa

La începutul lui august 2010, actriţa s-a internat la dezintoxicare, după ce a petrecut 13 zile într-o închisoare din Los Angeles. Ea trebuia să rămână la clinică timp de 90 de zile, dar justiţia i-a permis să se întoarcă în reşedinţa ei la sfârşitul lunii august, în schimbul unui control medical şi psihologic foarte strict. Viaţa haotică i-a afectat şi cariera lui Lohan, care a a pierdut rolul din pelicula „Inferno", unde ar fi trebuit să interpreteze rolul principal, acela al actriţei de filme XXX Linda Lovelace. Linsday Lohan a recunoscut în 2007 că este dependentă de droguri şi de alcool. În acelaşi an a fost arestată de două ori, pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate şi pentru posesie de cocaină, la un interval de două luni. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite