Lili Sandu, trei operaţii estetice în America - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de azi scrie despre Lili Sandu care a plecat în America pentru 3 operaţii estetice, Ţânţăreanu care o ţine din beţie în beţie sau despre Alex Velea care recunoaşte că a suferit din dragoste. Printre alte subiecte Nicoleta Luciu dezbracă bărbaţii cu bodyguardul lângă ea, iar Rita Mureşan este indignată de generaţia domnişoarelor de Dorobanţi.

Lili Sandu, trei operaţii estetice în America. Lili Sandu s-a gândit să dispară pentru o perioadă din showbiz şi să se mute în America, la buna sa prietenă, Elena Băguci, pentru a se "reinventa". Profitând de perioada de vacanţă, solista s-a gândit că o schimbare de look nu i-ar strica, motiv pentru care a decis să îşi remodeleze anumite părţi ale corpului, scrie Click!.

Ţânţăreanu, din beţie în beţie. Diagnosticat cu cancer la stomac în urmă cu câteva luni, omul de afaceri Cristian Ţănţăreanu trăieşte viaţa din plin. El o ţine din chef în chef şi, sâmbătă, a organizat o petrecere pentru toţi vecinii din Corbeanca. 300 la număr. El le-a amenajat un cort imens pe terenurile pe care le deţine în Paradisul Verde. I-a omenit cu bucate specifice de sărbători: sărmăluţe, caltaboşi, cozonac, vin fiert şi ţuică fiartă, scrie Click!.

Alex Velea: "Am iubit foarte mult şi am suferit ca un câine". Alex Velea a vorbit despre realizările profesionale şi despre viaţa personală. Puteţi afla din Libertatea ce fel de elev a fost Alex, care a fost prima piesă de teatru în care a jucat, care e cel mai ciudat loc în care a făcut sex şi cu câte fete s-a culcat până acum!

Nicoleta Luciu dezbracă bărbaţii cu bodyguardul lângă ea. De când este mămică, Nicoleta Luciu a devenit mult mai îndrăzneaţă. Show-urile sale muzicale sunt din ce în ce mai provocatoare. Bruneta îşi urcă fanii pe scena şi îi dezbracă, transformând spectacolul său într-unul aproape erotic, scrie Cancan.

Rita Mureşan: "Eşti la modă doar dacă ai pus-o cât mai multor bărbaţi"
. Celebra creatoarea de modă Rita Mureşan este indignată de generaţia domnişoarelor de Dorobanţi cuplate cu  băieţii de bani gata care-şi petrec o mare parte din timpul liber în localurile de fiţe. Aceste femei încearcă să-şi lege numele de cel al unei vedete, fie şi pentru o noapte, doar pentru a ieşi în evidenţă, scrie Libertatea.



Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite