David Letterman regretă aventurile sexuale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
David Letterman regretă aventurile sexuale
David Letterman regretă aventurile sexuale

Prezentatorul TV David Letterman (62 de ani), implicat într-un scandal sexual, i-a cerut iertare soţiei sale, în emisiunea pe care o prezintă la postul CBS, „The Late Show“.

Letterman a spus că soţia sa, Regina Lasko, a fost „teribil de rănită“ şi că va încerca să se împace cu ea. „Atunci când răneşti un om, este de datoria ta să repari lucrurile“, a spus realizatorul TV.

„Telenovela“ prezentatorului a început în urmă cu o săptămână, când acesta a anunţat în emisiune că este victima unui şantaj.

Istoria se repetă

La momentul respectiv, Letterman a povestit că un alt angajat al postului CBS i-a cerut două milioane de dolari ca să nu dezvăluie detalii despre relaţiile sale intime cu femei din echipă. Bărbatul i-a spus lui Letterman că intenţionează să scrie un scenariu despre aventurile sexuale ale realizatorului TV.

Letterman a cerut ajutorul poliţiei, care a organizat un flagrant. Şantajistul, Robert Joel Halderman, producător al show-ului „48 Hours“ de la CBS, a pledat nevinovat la toate acuzaţiile care i s-au adus.

Aceasta nu este prima încercare de extorcare a cărei ţintă este Letterman. În 2005, Kelly Frank, care a lucrat la ferma lui Letterman din Montana, a fost arestat pentru că plănuia să-l răpească pe fiul omului de televiziune. Deşi a pledat nevinovat, Kelly Frank a fost condamnat la 10 ani de închisoare.

David Letterman şi Regina Lasko (48 de ani) sunt împreună de mai mult de 20 de ani şi au împreună un băieţel în vârstă de cinci ani, Harry Joseph. Cei doi s-au căsătorit în martie 2009.

Totodată, David Letterman a cerut scuze echipei sale şi a declarat că „îi pare extrem de rău că şi-a pus angajatele într-o asemenea ipostază“. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite