Leonardo DiCaprio, hărţuit de o româncă bolnavă de scleroză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul Leonardo DiCaprio a obţinut un ordin de restricţie, temporar, împotriva Liviei Bistriceanu - o româncă ce trăieşte la Chicago - care pretinde că este soţia actorului american şi că-i poartă copilul.

Femeia i-a trimis în nenumărate rânduri scrisori. Într-una dintre ele i se adresează cu „Dragul meu soţ, Leo", şi susţine că DiCaprio este tatăl copilului ei, Iisus. „Vrei să fii cu mine în realitate şi să fii tatăl lui Iisus? Ţi-am explicat că eu nu pot să fiu cu cineva virtual. Trebuie să am un tată real pentru Iisus", i-a mai scris ea.

Mai citiţi şi:

Leonardo DiCaprio, speriat de căsătorie

Contactat de „Adevărul", Ilie Bistriceanu (77 de ani), tatăl femeii de 42 de ani, a declarat că fiica sa are scleroză de mulţi ani, boală pe care a ţinut-o în frâu cu medicamente până ce femeia a refuzat să le mai ia.

Potrivit tatălui ei, Livia Bistriceanu, absolventă a două facultăţi, a plecat în Statele Unite în 1998 unde a fost profesoară de matematică timp de şase ani la Chicago. Obsesia femeii pentru DiCaprio a început în urmă cu aproximativ trei ani, iar părinţii nu au ştiut că aceasta i-a trimis scrisori actorului. Ilie Bistriceanu a mai spus că, din câte ştie, fiica lui se află internată la un spital din Los Angeles.

Ilie Bistriceanu a acceptat să vorbească cu presa pentru a clarifica problemele pe care le are fiica sa. „Vrem să dezminţim ce se scrie în ziarele care nu spun că fata noastră e bolnavă şi o fac să pară ca o agresoare. Nu e adevărat. Fata e foarte bolnavă. Aici noi am întreţinut-o cu medicamente. Este o boală afurisită şi nu vrea să ia medicamente", a mărturisit Bistriceanu completând că femeia este înregistrată ca bolnavă psihic şi primeşte bani de la statul american.

Potrivit lui Ilie Bistriceanu, Livia a ajuns în Statele Unite câştigând la loteria vizelor în 1998. „Fata a plecat de sub controlul nostru în 1998 şi nu a mai luat medicamentele. Am nişte foşti elevi care au avut grijă de ea şi care au dus-o la spital când s-a îmbolnăvit", povesteşte bătrânul. Un an mai târziu soţii Bistriceanu au mers după Livia pentru a o aduce în ţară, dar au decis să rămână şi ei în Statele Unite.

De când a început cu pasiunea pentru Leonardo DiCaprio?

„A început de vreo trei-patru ani, pe internet". „De câţiva ani ea îi trimite scrisori şi el are scrisorile ei. Noi n-am ştiut de lucrul acesta că îi scrie. În camera ei este fotografia lui DiCaprio pe biroul ei", a mai spus Ilie Bistriceanu.

Femeia a plecat în urmă cu câteva săptămâni la casa lui Leonardo DiCaprio. Aceasta a mers însoţită de un alt bărbat, şi el bolnav psihic. Oamenii de la pază au anunţat poliţia, care a internat-o la un spital psihiatric din Los Angeles.

„Soţia mea le-a explicat care e situaţia şi ce medicamente să-i dea şi să o forţeze să le ia", a mai declarat tatăl Liviei. De altfel, până atunci mama femeii îi tot dădea pe ascuns medicamente, pe care le adăuga în cafea şi în mâncare. După ce a fost eliberată de la spitalul din Los Angeles, Livia Bistriceanu s-a dus pentru a doua oară la casa lui Leonardo DiCaprio, a mai povestit tatăl.

Cum se manifesta boala Liviei

Livia Bistriceanu a avut mai multe ieşiri de-a lungul timpului. Tatăl acesteia ne-a povestit cum fiica sa are obiceiul de a pleca de acasă. „Pleca uneori desculţă în chiloţi şi în sutien. La un moment dat, poliţia a găsit-o la 20-30 de kilmoteri de casă şi ne-a chemat să o luăm acasă. Uneori am urmărit-o cum pleca de-acasă. S-a dus în mijlocul unui teren de fotbal din apropierea casei şi stătea acolo pur şi simplu. M-am dus la ea, am întrebat-o ce face şi mi-a răspuns că nu ştie. Am luat-o de mână şi am dus-o acasă", mai povesteşte tatăl femeii.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite