Leonardo Di Caprio încasează pumni în figură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul sare de la înălţime şi trece prin explozii devastatoare în noul film în care joacă, „Inception”. Producţia se anunţă blockbusterul anului viitor.

Săptămâna trecută, Leonardo Di Caprio a încasat un pumn în figură pe o stradă din Monte Carlo. Este însă vorba doar despre o scenă din „Inception”, noul film în care joacă vedeta de 34 de ani. Scenariul îi dă bătăi de cap actorului, care mai trece prin câteva probe de foc solicitante: el trebuie să sară dintr-un balcon aflat la înălţime şi să supravieţuiască unei explozii. Totuşi, viaţa starului nu a fost pusă nicio secundă în pericol.

Pentru fiecare dintre aceste scene a fost înlocuit de un cascador, informează cotidianul britanic „Daily Mail”. Pe de altă parte, Di Caprio urmează o dietă alimentară foarte strictă pentru a slăbi, deoarece o anumită scenă din film îi solicită noi dimensiuni.  „Leonardo trebuie să slăbească cel puţin 15 kilograme. A luat în greutate anul acesta şi este plinuţ. Camera mai adaugă câteva kilograme în plus, aşa că trebuie să piardă masiv în greutate”, a declarat un membru al echipei de filmare pentru RadarOnline. Aceeaşi sursă a adăugat că, la sfârşitul anului, Di Caprio va trebui să joace într-o scenă în care să arate extrem de slăbit.

Şantaj pentru o idilă nepermisă

Leonardo Di Caprio va intra în pielea unui director de companie, în timp ce Marion Cotillard va fi soţia sa. Ellen Page va fi eleva de liceu de care se îndrăgosteşte directorul, şi, din cauza acestei idile, ajunge să fie şantajat. Nu e prima dată când Ellen Page interpretează rolul unei adolescente care atrage atenţia unui bărbat căsătorit şi mult mai în vârstă decât ea. În „Juno”, unde deţine rolul principal, Mark Lorin, interpretat de Jason Bateman, ajunge să se îndrăgostească de ea.

Chiar dacă Leonardo Di Caprio este capul de afiş al noii proiecţii, colegii săi de filmări nu se lasă mai prejos: Marion Cotillard este posesoarea unui Oscar pentru interpretarea magistrală a cântăreţei Edith Piaf în filmul biografic „La Mome”, Ellen Page este şi ea nominalizată la Oscar pentru rolul din „Juno”, iar Ken Watanabe a fost nominalizat la aceleaşi prestigioase premii pentru prestaţia din „Ultimul Samurai”. Din distribuţia filmului „Inception” va face parte şi actorul britanic Cillian Murphy, care a mai colaborat cu Christopher Nolan la „Batman Begins” şi „The Dark Knight”.

Detalii ţinute la secret

Producătorii de la Warner Bross sunt destul de misterioşi în legătură cu dezvăluirea acţiunii filmului şi a detaliilor. Nici trailerul nu spune mare lucru, şi nici IMDB nu face mai multă lumină. Se cunoaşte faptul că e vorba despre o poveste SF ce preia anumite tehnici din „Matrix”, axat pe explorarea arhitecturii minţii umane. În ciuda parcimoniei informaţiilor, producţia se anunţă deja a fi un viitor blockbuster al anului 2010, când va fi şi lansată în cinematografe.

Nume influenţat de Da Vinci

Unul dintre cei mai talentaţi actori de la Hollywood, Leonardo Di Caprio se numără printre puţinele vedete care s-au născut în cetatea filmului. Di Caprio este fiul unui autor american de comedii, mama sa fiind de naţionalitate germană. Se spune că numele i-a fost dat sub influenţa picturilor lui Leonardo da Vinci, pe care le văzuse mama sa în Italia, pe când era gravidă. La vârsta de cinci ani apare pentru prima oară pe ecranul de televiziune american, şi un manager îi propune să-şi schimbe numele, considerat prea exotic, dar acest lucru este de neacceptat de către familia lui.

În adolescenţă a jucat în „The New Lassie”, primul lui film. În 1990 a obţinut rolul unui adolescent alcoolic în serialul „Santa Barbara”. A continuat să apară şi in alte seriale cum ar fi „The Outsiders” şi „Parenthood”, până când a debutat pe marele ecran în filmul „Critters 3”. A devenit cunoscut după apariţia în serialul de comedie „Growing Pains”. În 1994 a jucat în rolul unui copil cu probleme mentale, în filmul „What’s Eating Gilbert Grape”, regizat de Lasse Hallstrom. Pentru acel rol, Di Caprio a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite