Jay Leno, pregătit pentru noul show

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jay Leno, pregătit pentru noul show
Jay Leno, pregătit pentru noul show

Noua emisiune a prezentatorului TV va începe la 14 septembrie, la postul de televiziune NBC. În cadrul noii emisiuni „Jay Leno Show“ vedeta TV îşi va prezenta maşinile de epocă.

Citiţi şi:
Înlocuitorul lui Jay Leno a început bine
Jay Leno, audienţă-record la predarea ştafetei

„Jay Leno Show“ va avea doar un invitat celebru, cel mult doi şi, elementul‑surpriză, segmente muzicale combinate cu diverse prestaţii, în stilul show-ului de la galele Grammy. Skeciurile sale celebre precum „Jay Walking“ şi rubrica care cuprinde cele mai trăsnite titluri vor fi păstrate, doar că vor fi difuzate la sfârşitul fiecărei ediţii.

De asemenea, reţeaua de televiziune a construit, special pentru emisiune, o pistă de curse pentru rubrica „Green Car Challenge“, unde vedetele se vor lua la întrecere, folosind maşini cu biocombustibili.

A slăbit pentru noua emisiune

Deşi costurile mari ale producţiei show-ului pot fi văzute ca un semn de opulenţă într-o perioadă de recesiune, producătorii emisiunii continuă să investească în ceea ce ar trebui să fie „emisiunea care salvează NBC-ul“ de la audienţele sărace.
Un alt aspect nou al emisiunii îl reprezintă intervenţiile filmate ale unor comedieni corespondenţi.

De exemplu, D.L. Hughley va transmite ştirile despre politică din Washington în maniera sa atipică şi amuzantă, Brian Williams va interveni regulat cu „Poveşti care nu sunt îndeajuns de bune pentru ştirile de noapte“ şi comediana Rachel Harris, cu skeciuri comice. Şi Jay Leno se pregăteşte intens pentru premiera emisiunii, alergând în jur de şase kilometri zilnic. Acesta a slăbit deja peste cinci kilograme.

Despre rivalitatea din televiziune

Într-un interviu acordat recent, Jay Leno a negat zvonurile conform cărora s-ar întoarce la postul ABC şi ar încerca să-i ia locul înlocuitorului său, Conan O’Brien.  „Când schimbi televiziunile, lumea crede că eşti lacom şi că ai vrut mai mulţi bani. Sunt lucruri care-mi plac la postul TV şi lucruri care-mi displac. Este ca o căsnicie pe care încerci să o repari în timp. Nu a existat dorinţa să mă întorc la ABC împotriva lui Conan (O’Brien n.r.) pentru că aceasta înseamnă înverşunare, iar înverşunarea ucide creativitatea, ucide totul. Laşi capul jos şi te duci înainte“, declara Jay Leno.

image

Jay Leno este un mare pasionat de maşini  Foto: EPA

Întrebat dacă există presiunea faptului că el va trebui să salveze NBC-ul cu noua sa emisiune, răspunsul vine rapid: „Dă-o naibii de televiziune!“ Prezentatorul insistă şi povesteşte în continuare despre presupusa rivalitate dintre el şi înlocuitorul său de la ABC.

„Nu a existat niciodată vreun soi de tensiune între mine şi Conan. Ne luptam un invitat? Da, dar asta nu înseamnă că nu ne plăceam reciproc. Te tachinezi, dar asta este partea amuzantă“, spune Leno.

Prezentatorul TV nu crede că va avea o audienţă care s-o întreacă pe cea a serialului la modă „CSI Miami“ şi se amuză spunând că sigur le va întrece „când vor fi reluările“. „Nu mă aştept să-i întrec corect şi pe bune, dar mă aştept să-i prind la colţ“, adaugă Leno.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite