Lenny Kravitz va cânta pentru români în 2008

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Starul rock american va susţine un concert pe stadionul Cotroceni din Capitală, pe 26 iulie. Show-ul face parte dintr-un turneu prin care Lenny îşi va promova cel mai proaspăt album al său, "It

Starul rock american va susţine un concert pe stadionul Cotroceni din Capitală, pe 26 iulie. Show-ul face parte dintr-un turneu prin care Lenny îşi va promova cel mai proaspăt album al său, "It Is Time For A Love Revolution", un material discografic care va fi lansat în luna februarie a anului viitor.

Pe album, cântăreţul a cântat nu numai vocal, ci şi la aproape toate instrumentele muzicale. Materialul a fost înregistrat în studioul artistului din Bahamas, precum şi la Miami, Paris şi New York. Printre piesele incluse pe "It Is Time For A Love Revolution" se află "Love Revolution", "Bring It On" şi "Love Love Love". Noul album va fi cel de-al nouălea album al carierei sale.


Stilul muzical abordat de Lenny este o combinaţie de elemente rock, soul, hard rock, folk şi reggae, care i-a adus o mulţime de fani şi o serie întreagă de premii Grammy, BRIT, Billboard şi MTV, iar hiturile sale "I belong to you", "Fly Away" sau "American Woman" s-au vândut ca pâinea caldă pe întreg mapamondul.


Lenny a debutat pe scena muzicii în anul 1989, cu albumul "Let Love Rule", lansat sub egida casei de discuri Virgin Records. Un an mai târziu, talentatul artist s-a remarcat scriind textul piesei "Justify My Love" pentru Madonna. El a produs şi albumul "Vanessa Paradis" al cântăreţei cu acelaşi nume. De-a lungul anilor, Kravitz a avut colaborări cu nume importante din showbizzul american, precum Slash, Steven Tyler de la Aerosmith, Stevie Wonder, Jay Z sau P. Diddy. Concertul din vara anului următor de la Bucureşti este organizat de Emag!c Entertainment. (Ioana Mirică)

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite