Legenda Santana vine la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Legenda Santana vine la Bucureşti
Legenda Santana vine la Bucureşti

Celebrul chitarist, în vârstă de 61 de ani, va cânta pentru prima dată în România, pe 4 iulie, la B’Estfest. Informaţiile apărute săptămâna trecută au fost confirmate oficial de organizatorul festivalului B’Estfest, compania Emagic Entertainment.

Chiar dacă anul se află abia la început, două nume de top ale scenei internaţionale au fost confirmate în oferta concertistică a acestei veri: Madonna şi Carlos Santana.

În timp ce Regina Pop va susţine un concert în Parcul Izvor, chitaristul american de origine mexicană va fi unul dintre headlinerii festivalului B’Estfest, eveniment care va avea loc la Bucureşti (Romexpo), în perioada 1-5 iulie.

Artistul este capul de afiş al zilei de 4 iulie, când pe scena festivalului vor mai urca The Charlatans şi The Ting Tings.

Biletele pentru fiecare zi de festival costă între 100 şi 150 de lei, iar abonamentele pentru trei zile (2, 3 şi 4 iulie) sunt disponibile la preţul de 270 de lei. Biletele şi abonamentele pot fi achiziţionate pe www.myticket.ro şi din reţeaua Diverta.

O legendă a muzicii

Autorul uneia dintre cele mai renumite “semnături” muzicale din istorie, Carlos Santana şi-a început povestea, pe acorduri fusion de blues-rock latin, în a doua jumătate a anilor ’60.

În 1969, trupa înfiinţată de chitarist este propulsată spre celebritate, după show‑ul susţinut pe scena festivalului de la Woodstock.

De-a lungul timpului, chitaristul a lansat zeci de albume, solo sau alături de trupa sa, a colaborat cu artişti ca Eric Clapton, Seal, Placido Domingo, Steven Tyler (solistul Aerosmith) şi a vândut peste 90 de milioane de discuri în întreaga lume.

Santana a câştigat zece premii Grammy, iar „Rolling Stone“ l-a inclus în topurile “Cei mai buni 100 de chitarişti ai tuturor timpurilor” şi “Cei mai mari 100 de artişti ai tuturor timpurilor”.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite