Lea T, transsexualul marca Givenchy

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La prima vedere, Lea T (28 de ani) pare o femeie frumoasă, cu buze pline, maxilar bine conturat şi trăsături feminine. Dar despre model nu s-a spus dintotdeauna că este o femeie frumoasă. Lea T s-a născut Leandro şi este un transsexual mândru, după cum susţine.

Astăzi este muza directorului de creaţie Givenchy, Riccardo Tisci, de altfel, primul om care l-a încurajat pe Leandro să încalţe pantofii cu toc. Lea T este imaginea campaniei Givenchy pentru toamnă-iarnă, a pozat pentru varianta italiană a revistei „Vanity Fair" şi pentru ediţia franceză a publicaţiei „Vogue".

Crescut într-o familie catolică, Leandro şi-a înfuriat rudele cu tratamentele hormonale pe care le urma pentru a avea corpul unei femei. A trecut prin perioade de instabilitate hormonală şi s-a întâlnit cu ceea ce el numeşte „inerenta singurătate a transsexualităţii".

Lucrurile par să înceapă să meargă pentru bărbatul care a renunţat la atributele masculinităţii pentru că nu se regăsea în trupul în care s-a născut. „Ai de ales între a fi nefericit toată viaţa sau poţi încerca să fii fericit", declara Lea T într-un interviu acordat revistei „Vanity Fair".

În acelaşi interviu, modelul povesteşte cum în primii ani de carieră se prezenta la castingurile destinate bărbaţilor şi era „trimisă" către probele pentru femei. Lea T urmează în continuare o terapie hormonală, urmând să facă şi operaţia de schimbare de sex.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite