Laura Coroianu o aduce pe Madonna la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul executiv al Emagic Entertainment, Laura Coroianu, convinge starurile internaţionale să concerteze şi în România.

Prezentă în „Top 100 femei de succes“ (ediţia 2008), Laura a înlesnit întâlnirea publicului român cu Depeche Mode, Sting, Iron Maiden, Pink Martini şi Kylie Minogue, a creat B’Estfest şi a reuşit să o convingă pe Madonna să „bifeze“ România în turneul ei mondial.

„Aventura“ Emagic

A fost înconjurată de muzică încă din copilărie. În clasa a opta asculta deja Beatles, influenţată de emisiunea radiofonică „Poezia muzicii tinere“ a lui Moţu’ Pittiş. Un an mai târziu făcea o adevărată pasiune pentru Bob Marley. Apoi s-a îndrăgostit pe rând de The Police, Depeche Mode şi Prince.

„De la vinilurile tatălui meu cu Frank Sinatra şi Dean Martin până la cele cu Led Zeppelin ale unchiului, am fost întotdeauna înconjurată de muzică“, mărturiseşte Laura Coroianu. „Aventura Emagic a început în 1999, în Olanda, unde s-a născut prima companie. Împreună cu soţul şi partenerul meu, Guido Janssens, am construit o firmă de consultanţă muzicală şi organizare de evenimente pe care, în anul 2005, am exportat-o şi în România“, povesteşte directoarea despre începuturile ei în industria de divertisment.

Madonna, apogeul producţiilor muzicale

Laura nu face greşeala de a aduce la Bucureşti, ca organizator, doar muzicienii ei preferaţi. Face concerte pentru public şi este atentă la gusturile şi preferinţele spectatorilor, încercând să le satisfacă.

Aşa se explică popasul Madonnei la Bucureşti, pe 26 august. „Pregătirea unui concert de proporţii costă de la mii la milioane de euro. În privinţa unuia cu Madonna este ca şi cum ai face un doctorat în organizare de concerte. Este apogeul producţiilor de acest gen“, spune Laura. Pentru a o convinge pe divă să ia în calcul şi România în turneul „Sticky and Sweet“, echipa Laurei a dus „lupte“ timp de un an de zile cu impresarii artistei.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite