Lansare cu cântec pentru „Un film Simplu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lungmetrajul care marchează debutul în film al băieţilor de la Simplu va fi difuzat în această seară, de Pro TV, la ora 20.00. În acelaşi timp, la CinemaPro va avea loc o vizionare specială

Lungmetrajul care marchează debutul în film al băieţilor de la Simplu va fi difuzat în această seară, de Pro TV, la ora 20.00. În acelaşi timp, la CinemaPro va avea loc o vizionare specială a producţiei, urmată de un spectacol al trupei, care va spune o poveste.

„Va fi un show de 30 de minute în care vom încerca să ilustrăm evoluţia trupei; vom începe cu un battle între două trupe rivale de street dance, vom puncta momentul în care Smiley s-a alăturat trupei şi vom avea şi o proiecţie cu toate videoclipurile Simplu”, dezvăluie CRBL.

Acesta a mai promis şi o surpriză la sfârşitul spectacolului de diseară: trupa îşi schimbă, temporar, componenţa, adăugând câţiva membri. „Nu dezvăluim decat atât – vom fi mai mul­ţi decât de obicei”, povesteşte tot CRBL.

Un proiect de familie

Filmul prezintă o zi extrem de agitată din viaţa trupei Simplu. Din distribuţie fac parte, pe lângă membrii formaţiei, şi Laura Cosoi, Alex Velea zis şi „Yamasha”, Connect-R, Don Baxter şi Răzvan Fodor. Cătălin Măruţă şi Iulian Moga interpretează doi poliţişti, pe numele lor Mânuţă şi respectiv Moca.

„Un poliţist novice, puţin narcisist, dornic de acţiune şi de a curăţa lumea de infractori. Problema e că a văzut prea multe filme de acţiune”, spune Iulian Moga despre personajul său.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite