VIDEO Lady Gaga îşi doreşte cadavre pe scenă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa vrea să aibă corpuri neînsufleţite drept decor pentru următoarele sale concerte. Artista a apelat la omul de ştiinţă Gunther von Hagens, care a inventat o tehnică specială de conservare a corpurilor, notează tabloidul britanic „The Sun“.

Lady Gaga (24 de ani) şochează din nou. Pentru ca show-urile pe care le susţine în cadrul turneului „Monster Ball" să fie cât mai ieşite din comun, cântăreaţa intenţionează să aducă pe scenă cadavre umane, potrivit tabloidului britanic „The Sun".

Mai citiţi şi:

VIDEO: Cum te poți "transforma" în Lady GaGa

Beckham şi Lady Gaga, eroi desenaţi

VEZI AICI VIDEO

„Este fascinată de lucrările lui Gunther şi de viaţa personală a acestuia. El a crescut în Germania, o ţară pe care Lady Gaga o adoră. Şi-au trimis câteva e-mailuri şi totul decurge bine. Artista îşi doreşte ca acesta să-i pregătească câteva cadavre pentru următoarele ei show-uri, Las Vegas-ul fiind cel mai potrivit pentru aşa ceva. Este ceva ce nimeni nu a mai făcut până acum, să folosească morţi într-un spectacol", a declarat o sursă pentru „The Sun".

Controversatul savant german Gunther von Hagens, specialist în anatomie, a inventat tehnica denumită plastinare, prin care anumite ţesuturi biologice sunt conservate timp de mai mulţi ani. Şi Michael Jackson s-a gândit să apeleze la Gunther von Hagens, însă nu pentru a-i asigura decorul pentru un show, ci pentru a-l conserva după ce moare.

VEZI AICI VIDEO

Look excentric

Lady Gaga poartă ţinute asimetrice cu umeri supradimensionaţi, costume tip body cu aplicaţii inedite (fulgere, romburi, ştrasuri, flăcări) şi cizme tip homar.

Tehnica „Doctorului Moarte"

Gunther von Hagens, supranumit de germani „Doctorul Moarte" a inventat o tehnică specială de conservare a cadavrelor, denumită plastinare. Prin intermediul acesteia, fluidele din corp sunt înlocuite cu plastic lichid care se întăreşte ulterior, iar ţesutul rămâne astfel întreg. O mare parte dintre cadavre sunt disecate pentru a evidenţia muşchii şi organele. Savantul îşi expune „lucrările" în cadrul expoziţiei „Body World".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite