Lady Gaga: "Am abandonat totul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine din concertul Lady Gaga de la Manchester (Foto: The Sun)
Imagine din concertul Lady Gaga de la Manchester (Foto: The Sun)

Pentru turneul său din Statele Unite ale Americii, "Monster Ball Tour" („Balul Monstrului"), Lady Gaga a reușit să topească două milioane de lire sterline și nu ar fi surprinzător să ajungă la aceeași sumă din nou, pentru ediția show-ului din Marea Britanie, care a debutat aseară, la Manchester.

Perfecționista Lady Gaga, triplă câștigătoare a premiilor British Awards, a revizuit tot show-ul, de la cap la coadă, analizând fiecare detaliu. Cum aproape nimic nu a fost pe placul divei, totul a fost pe punctul de a fi anulat.

Artista și echipa sa au regândit întregul show pentru toate cele nouă concerte din Marea Britanie. Niciunul dintre costumele folosite la aparițiile din Statele Unite nu a fost refolosit de Lady Gaga pentru aparițiile din țara natală.

Ea și-a arătat din nou, aseară, pe scenă, extravaganța care o caracterizează, înainte de a se așeza și a interpreta la pian balada "Speechless".

„Făceam un alt show în Statele Unite, dar dintr-o dată m-am plictisit de el și am abandonat totul. Unor fete le plac condurii de cristal; mie îmi plac metrourile de sticlă", a precizat diva în stil propriu.

Vezi aici cum și-a conceput Lady Gaga grandiosul show din Marea Britanie.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite