Lady Gaga, acuzată că a copiat travestiul lui Annie Lennox

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa Lady Gaga, care a avut duminică seara o apariţie inedită la gala MTV Video Music Awards 2011, travestită în bărbat, este acuzată că ar fi furat ideea de la Annie Lennox, solista grupului Eurythmics, potrivit dailymail.co.uk.

Lady Gaga (25 de ani) a apărut pe scenă îmbrăcată în haine bărbăteşti, cu o perucă neagră şi a precizat că se numeşte Jo Calderone, acesta fiind alter ego-ul maculin al vedetei americane. Gaga a susţinut un moment artistic şi a interpretat melodia „You and I", numai că prestaţia cântăreţei li s-a părut familiară unor telespectatori, printre care şi Kelly Osbourne, fiica lui Ozzy Osbourne.

Aceasta a acuzat-o pe Lady Gaga că a copiat-o pe Annie Lennox, care a avut un moment similar la Premiile Grammy 1984, când a apărut pe scenă costumată în bărbat şi a interpretat melodia „Sweet Dreams" .
Aceasta nu este prima dată când se spune despre Lady Gaga că este lipsită de originalitate. Recent, artista a fost acuzată că s-ar fi inspirat pentru melodia „Born This Way" din piesa „Express Yourself", lansată de Madonna în 1989.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite