Lady Gaga: Guvernele trebuie să protejeze drepturile homosexualilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lady Gaga cere respectarea drepturilor homosexualilor (Foto: Reuters)
Lady Gaga cere respectarea drepturilor homosexualilor (Foto: Reuters)

Regina pop Lady Gaga a susţinut sâmbătă seară, la Roma, un discurs impresionant la adresa guvernelor care ar trebui să apere drepturile homosexualilor.

"Astăzi, şi în fiecare zi, luptăm pentru libertate. Luptăm pentru dreptate. Cerem compasiune, înţelegere şi, mai mult decât orice, vrem egalitate", a ţipat vedeta către sutele de mii de oameni din Circus Maximus, de la Roma.

"Ne-am născut cu acelaşi ADN. Pur şi simplu 'ne-am născut aşa'", a mai spus Gaga, folosindu-se de titlul ultimului său album "Born this way", potrivit Reuters.



Cântăreaţa a părut foarte furioasă, reproşându-le unor guverne din Europa şi Orientul Mijlociu că discriminează homosexualii. Printre ţările menţionate se află Rusia, Polonia, Ungaria şi Liban.

"Sunt conştientă că mai multe ţări şi guverne din toată lumea le restricţionează cetăţenilor lor dreptul de a citi despre lesbiene, homosexuali, bisexuali şi transsexuali, ceea ce pe mine m-a ajutat mult în carieră. Vreau ca toate poveştile voastre să fie auzite de lumea întreagă", a mai spus vedeta.

Lady Gaga cere respectarea drepturilor homosexualilor (Foto: Reuters)
Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite