Lady GaGa, plină de sânge la concertul de Revelion - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Revista presei mondene scrie despre fotografia cu Lady GaGa plină de sânge, despre remunerația vedetelor care au concertat de Revelion și despre dezamăgirea lui Huidu legată de Revelion. Printre alte subiecte, Lily Allen s dezbracă cu orice ocazie, iar Elena Gheorghe vrea să se mărite, dar nu are timp.


Lady GaGa, plină de sânge la concertul de Revelion!

După ce a devenit un star în deplinătatea termenului, fiecare pas fiindu-i insistent urmărit de presă, Lady GaGa a încheiat anul 2009 în nota ei obişnuită: şocând încă o dată, din cauza unui accident suferit, se pare, după concertul ei de Revelion. Fotografia vedetei cu sângele şiroindu-i pe corp a făcut deja înconjurul lumii.

Lady GaGa a leşinat în culise şi a fost scoasă afară de oameni din anturajul ei. Într-o fotografie făcută de paparazzi, poate fi văzută părăsind locul cu o rană deschisă la baza gâtului şi cu sângele şiroindu-i pe corp, scrie Click!

Cântăreţii au fost bine plătiţi pentru prestaţia de Revelion

Artiştii români care au petrecut Revelionul pe scenă au câştigat o mulţime de bani, scrie Libertatea. Andreea Bănică a plecat acasă cu cei mai mulţi bani după noaptea dintre ani: 24.000 de euro. Mihai Trăistariu a cântat în Norvegia de Revelion de unde a plecat cu 16.000 de euro.

Puya a încasat 15.000 euro pentru cinci reprezentaţii. Tot cinci cântări a avut şi Anamaria Ferentz, dar pe mai puţini bani: 11.000 euro.

Lily Allen, experta topless a anului 2009

De când nu mai este aşa de rotunjoară, Lily Allen are o încredere debordantă în corpul ei. Acest lucru se reflectă în faptul că are mai multe pictoriale topless, decât hituri, potrivit Click!

După ce şi-a aratat sânii pe plajele de la Cannes, a pozat topless cu pentru celebra revistă ”Playboy” şi a fost fotografiată de paparazii împreună cu iubitul său, cântăreaţa a acceptat să pozeze, destul de provocator, pentru un număr special al revistei ”GQ”.

Huidu, dezamăgit de programul de Revelion

Într-o postare pe blogul său personal, cârcotașul Șerban Huidu s-a arătat dezamăgit de alegerile televiziunilor în noaptea de Revelion, scrie Cancan.

"Am rămas interzis, m-am luat cu mâinile de cap! Oameni buni, nu ne mai facem bine, ţara asta nu mai are nicio şansă. Antena, pro-ul, Kanal D-ul, până şi Naţionalul au adus, ca de obicei, la momente speciale cohortele de ţigani", a scris Huidu.

"Când or să se prindă şefii televiziunilor că ţigănia nu duce nicăieri? Faci ceva audienţă, dar fug toţi sponsorii de tine", a mai notat el.

Elena Gheorghe vrea să se mărite, dar nu are timp

Într-un interviu acordat Libertatea, Elena Gheorghe a  vorbit despre viaţa personală şi planurile de viitor, dezvăluind că îşi doreşte să se căsătorească cu iubitul ei.

”Suntem împreună de cinci ani şi chiar cred că avem o relaţie cu totul şi cu totul specială. Lucrăm şi stăm tot timpul împreună, iar în cei cinci ani nu m-am plictisit nici o secundă cu el”.

Deși a mărturisit că vrea să se căsătorească cu Cornel, Elena Gheorghe nu vrea să se grăbească să facă nunta, doar de dragul de a bifa evenimentul în calendar, ci vrea să fie totul ca la carte.






Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite