Lacrimi pentru Anca Parghel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sicriul cu trupul neînsufleţit al marii artiste a fost depus ieri  la prânz la capela Mănăstirii Radu Vodă din Bucureşti. Corpul neînsufleţit al Ancăi Parghel a fost depus ieri la capela Mănăstirii Radu Vodă, unde cei care au iubit-o au venit pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al marii artiste (care a încetat din viaţă vineri dimineaţă, răpusă de cancer, la vârsta de 51 de ani) a fost adus la Mănăstirea Radu Vodă în jurul orei 14.00, oră la care în curte se adunaseră deja câteva zeci de persoane.

Din dragoste pentru muzică

Chiar dacă mulţi dintre cei prezenţi nu au cunoscut-o niciodată personal pe Anca Parghel, toţi aveau lacrimi în ochi pentru dispariţia prematură a îndrăgitei cântăreţe.

Slujba de la Mănăstirea Radu Vodă a fost oficiată de trei preoţi, iar trupul Ancăi Parghel a rămas ieri la capelă, unde au putut veni pentru a-şi lua rămas-bun toţi cei care au cunoscut-o şi îndrăgit-o.

Slujba de înmormântare a artistei va avea loc astăzi, de la ora 14.00, la capela aceleiaşi mănăstiri, urmând ca apoi, cortegiul funerar să plece spre Cimitirul Bellu din Bucureşti. Artista va fi înmormântată pe Aleea Artiştilor din acest cimitir.

Din dragoste pentru muzică şi pentru cei care au ajutat-o la teledonul organizat de Romantica, Anca a continuat să lucreze la un nou album chiar şi în perioada în care a fost foarte bolnavă. „Colind pentru România”, ultimul ei album, a fost lansat în urmă cu zece zile.
 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite