Kylie Minogue a dezminţit, pe Twitter, zvonurile referitoare la despărţirea de logodnicul ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa australiană Kylie Minogue a dezminţit, într-un mesaj postat pe Twitter, zvonurile referitoare la despărţirea de logodnicul ei, modelul spaniol Andres Valencoso Segura, informează Reuters.

"Wow! Zvonurile despre viaţa mea amoroasă au luat-o razna!!! Vă rog, nu le daţi crezare, oameni buni. Aniversarea mea a fost absolut magică alături de AV (Andres Valencoso, n.r.) şi de prieteni!", a scris cântăreaţa australiană într-un mesaj postat pe Twitter (twitter.com/kylieminogue).

O publicaţie britanică a scris, în urmă cu câteva zile, că Andres Valencoso Segura a părăsit-o pe Kylie Minogue după o ceartă ce a avut loc în reşedinţa londoneză a cuplului. Potrivit aceleiaşi publicaţii, cântăreaţa australiană l-ar fi acuzat pe iubitul ei spaniol că nu o susţine suficient de mult într-o perioadă agitată pentru artistă, ocupată cu lansarea celui de-al 11-lea album de studio, intitulat "Aphrodite", care va ajunge în magazine pe 5 iulie.

Un alt cotidian britanic l-a citat ulterior pe managerul cântăreţei australiene, care a declarat că aceasta şi iubitul ei spaniol au avut o seară minunată cu ocazia aniversării artistei.

Dorind să infirme zvonurile referitoare la despărţirea lor, Kylie Minogue şi Andres Valencoso Segura au fost fotografiaţi, miercuri, ţinându-se de mână, pe aeroportul JFK din New York.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite